Teoreticky koľko pohárov vína možem vypiť keď som tehotná
Som počula že to až tak neškodí
Počula že si, že to neškodí….a to Ti kto povedal? Fero z krčmy? Alebo Jano na mol ožratý?
Každý jeden pohár alkoholu mize vážne poškodiť dieťa
Neverim že toto sa pyta dospela žena, dúfam, že to sa nudí nejaký admin
Ved si vygoogli na to clanky a sprav si podla vlastneho svedomia. Ja som bola tehotna spolu so susedou doktorkou a veru raz za cas sme si dali 1 pivo od smadu.
@cugumi Keď tak čítam... Vidieť, že to, že pilanalkohol, v tehotenstve s tebou zanechalo riadne následky.. No ale vieš ako, to je s hlupymi ľuďmi, keď si mŕtvy vedia to všetci okrem teba. 🙂
Spraviť si dieťa a tvrdiť, že 5mes neprežiješ bez alkoholu? Ty potom musíš byť aká chudera?
Fakty sú, že zanecháva následky to, že aké veľké je už na inú debatu. Ale nikdy by som neriskovala.
Keď už musíš tak existuje aj nealko víno aj šampanské..
@cugumi ani kvapka. Ked bude mat dieta problem s intelektom,ucenim,beznym fungovanim tak sa ti veru nepodakuje. Teoreticky mozes hocico,ale fakt chces riskovat zdravie svojho dietata???
@cugumi Preco nevydrzis 5 mesiacov? Ako casto a kolko pijes?
Inac si teraz v 4 mesiaci alebo len na zaciatku? Vies ze tehotenstvo je 9 mesiacov... teda 8, lebo ten prvy zena ani nevie ze je tehotna.
vymyslene, stara firma
Tak akoze nemala by si, myslim ze tych 9 mesiacov a to ze mat zdrave dietatko je asi prednejsie ako par minut pri piti vina ci? Ale teda ako citam az teraz, ze stara firma...
Mám rada víno ale v momente ako som zistila že som tehotná nedala som si ani kvapku alkoholu. Nerobíš to pre seba ale pre to nenarodené dieťa. To už fakt tú chvíľu nevieš vydržať? Ale hlavne nepi ak budeš kojiť či kojiť nechceš len aby si mohla piť potom?
Panebože žena...ak si tehotná alkohol je tabu!!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@cugumi idealne ani jeden. Necitala si o FAS?