Koľko dní trvalo vaše biochemické tehotenstvo?

1. apr 2021

Koľko dní trvalo vaše biochemické tehotenstvo? Moje 3 dni od // 😔

viktoria1425
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. apr 2021

@viktoria1425 to je mimomaternicové čo ty spomínaš. Biochemické je to kedy sa oplodní vajíčko, ale neuhniezdi sa. Ďakujem za podporu, už je to druhé neúspešné tehu...

viktoria1425
1. apr 2021

Máš pravdu
Poplietla som si to 🙆.
Poslali ťa na vyšetrenia?

hviera81
1. apr 2021

drzim palce,hlavne optimizmus.... mne trvalo do 6tt, ale prislo sa na to az v 10tt.... a potom kyret...
ale na druhykrat sa podarilo, takze hlavne hlavu hore a usmev na tvar (ked preboli...)

autor
1. apr 2021

@viktoria1425 Zatiaľ neposlali, ale čakám, že ma asi pošlú. Mám chlapčeka (2r.), Potom som potratila v 9-10tt (anembryola) a teraz toto... Muž mal pred prvým tehu dosť zlý spermiogram, tak možno to aj z toho bude. Možno stačí znova sa nadopovat vitamínmi na podporu

julie19
1. apr 2021

Čo som našla // na teste tak to bolo v piatok a v nedeľu som začala krvácať takze sme sa tešili 2 dni 🤷‍♀️ Doktorka už iba skonštatovala biochemické a keď som dokrvacala (14 dni🙈) tak som prišla na kontrolu či som sa vyčistila alebo má ešte pošle niekam, našťastie všetko bolo ok a hneď na další cyklus som mala znova // na teste a tie sa dnes volaju Kristinka 🙂 držím palce aby to vyšlo aj vám a co najskor ;)

autor
1. apr 2021

@hviera81
@julie19 ďakujem za krásne povzbudenia. Si krvácala až 14 dní?

mima1
1. apr 2021

Prve biochem nasla som slabu ciarku a o dva dni som zacala trosku spinit a na dalsi den rano uplna krv. Druhe skoro rovnako // a o par dni zas

autor
1. apr 2021

@mima1 a zisťovali dr.pricinu?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre