Koľko dní môžu testy ukazovať pozitovitu pri biochemickom tehotenstve?

14. jan 2024

Prosím vás koľko dní môžu testy ukazovať pozitovitu pri biochemickom tehotenstve? Zvyčajne som natrafila na témy že deň dva. U mňa je to 6 dní test so slabou ciarkou
Ďakujem

juja_01
15. jan 2024

Ja som si pri biochemickom všimla skôr to, že mi čiarka na teste nesilnela (v priebehu týždňa), po kontrole u lekára kedy nebolo na utz nič vidieť som už ďalej netestovala .. potom mi už len kontrolovali hodnotu Hcg v krvi, tá mi klesala do 0 cca 10 - 14 dní, chodila som na odbery cca každé 3 dni.

autor
15. jan 2024

@juja_01 ďakujem za skúsenost. Zrejme to čaká aj mňa. Dnes som šla na krv , zajtra výsledky. Testy nesilneli ,resp toto bolo najsilnejšie čiarky..

juja_01
15. jan 2024

Nejdem písať nejaké závery, keďže nie som lekár, radšej si počkaj na výsledky .. ja som mala Hcg v tom 7tt len 113, ale čiarky som mala kúsok tmavšie ako tvoje. Po cca 2 mesiacoch od tejto skúsenosti sa nám podarilo znova otehotnieť a som hneď hovorila, že keď porovnám tie terajšie testy a tie z biochem, tak to ani ten podľa mňa najtmavší z biochem nebol taký silný ako prvý test na 3. deň meškania ms v aktuálnom tehotenstve.

autor
15. jan 2024

@juja_01 a na kolky deň sa spúšťa ms? Od piatka mám ráno krv na papieri,iné nie. Tak neviem kedy sa to spustí.. zajtra mám lekara

juja_01
15. jan 2024

Mne sa spustila na 47 den cyklu, cize ked ratam, ze bezne mavam tych 28-30 dni, tak mi meskali necele 3 tyzdne. Ale ked sa spustili, tak dost silne zo zaciatku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre