Kiahne v tehotenstve

benculka
14. okt 2018

Ahojte mamičky. Chcem sa len spýtať, či sa niektorej z Vás nestalo že ste mali kiahne pred pôrodom. Aké to malo následky? Ja som bola presvedčená že kiahne som mala, ale pre istotu som pozerala v karte. Tam som nenašla tak som bola na odbere krvi, kde sa zistilo že som ich nemala☹️ Mám 6 ročnú dcérku kde sú v triede práve kiahne. Tak som sa odsťahovala z domu. Už som preč týždeň, ale neviem ako dlho to vydržím. 😕 Ďakujem

benculka
autor
14. okt 2018

Prepáčte že som založila novú diskusiu, ale všade som sa len dočítala o mamičkách ktoré už kiahne mali, alebo ich dostali v strede tehotenstva, kedy to nie je také nebezpečné.

renatka100
15. okt 2018

@benculka len sa nedaj prosim ockovat v tehotenstve

benculka
autor
15. okt 2018

@renatka100 to vraj nemôžem. A ani by som sa nedala. Ja som bola očkovaná v detstve, možno preto som ich nedostala vtedy. Ale protilátky v krvi nemám žiadne😢

renatka100
15. okt 2018

@benculka ked nechodis do tej skoly tak ich ty priamo nemozes dostat, ak ich dostane dcera, tak je tam inkubacna doba 21 dni a teda ty mas do porodu este mesiac, to znamena, ze porodis bez kiahni. Je to dost zla situacia a tvoja dcerka no nezavidim, musi sa jej niekto venovat

benculka
autor
15. okt 2018

@renatka100 ono chvalabohu má kto byť s ňou. Ale je to hrozné. Volá mi že jej strašne chýbam a že dokedy budem preč😢 a to som pomaly nevychádzala z domu, len minulý piatok, keď som ešte nevedela výsledky krvi som bola po dcérku na tanečnej a v chodbe bol chlapček ktorý bol infekčný, tak neviem či ich už aj nemám. 😢

renatka100
15. okt 2018

@benculka nech ti kupia c vitamin v dm ten praskovy plus vitamin d davaj si vysoke davky plus ak mate odstavovac tak si rob mrkvovu stavu

tatranka4
15. okt 2018

Kiahne v tehotenstve su vraj najhoršie, ja som dostala pocas dojcenia a to som ich vraj mala ked som bola mala a mala som znova

tatranka4
15. okt 2018

Ale do karty som nepozerala ci som ich mala, ktovie

wojtowitch
18. okt 2018

@benculka moja teta mala v tehotenstve. Vraveli jej ze si ma dieta vziat ze bude postihnute. Teraz ma tusim 17-18 rokov a je vyssi ako jeho otec a zdravy ako buk.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre