Dobrý večer chcem sa spitat som tehotná 32tyzden tak to je 8 mesiacu dcérka mala kiahne pred dvomi týždňami to vypuklo ja som. Sa dnes ospipala nie velmy a sú trochu iné chcem. Sa. Spitat stretol. Sa už niekto s kiahnami v tehotenstve a aký bol priebeh dakujem
@andrea1431991 S kiahnami v tehotenstve nie je sranda, hned pri prvom kontakte s dietatom si mala ist na infekcne a brat antivirostatika. Priebeh ma kazda s nas iny, cim je clovek starsi, tym je to horsie. Problem je, ze tvoje dieta v brusku to ma tiez a moze to zle vplyvat na vyvoj zrakoveho nervu (teda mu poskodit zrak), sestra mala nervy az do porodu kvoli tomu strasne a to tie lieky brala nacas.
@andrea1431991 menej make up a viacej gramatiky. Vôbec som to nedokázala čítať. Konzultuj to predsa s dr
@zuzap33 fotka nie je jej
@zuzap33 hlavne ze iné vedeli prečítať ale v pohode musí sa na svete nájsť aj nejaký ktorý je predsa len múdry ja som chcela len radu nič viac a No foto nieje moje tak napíšte inde na stránku aby jej dali trosku menej make up ten zbytok môžu poslať vám nechápem ako môžu byť ešte takýto ľudia neprajem Vam nič zlé ale asi keby sa Vam niečo také stalo ze mate kiahne Dva krát za život a pritom ste tehotná tak vtedy doslova seriete aj na sprostu gramatiku
@anjelicek26 a ako to dopadlo ja už som v detstve kiahne mala tak ma ani nenapadlo ze ich zase môžem dostať ďakujem
Ak si kiahne na 100% uz mala, mas proti nim aspon ake take protilatky. Pravdepodobne menej kedze si ich dostala znova ale mas, takze tvoje telo dokaze s virusom bojovat. Mal by byt tym padom priebeh kiahni lahsi a vdaka tomu ani pre babatko by to nemalo byt take riziko ako keby si ich chytila prvy krat. Presnejsie ti poradia na infekcnom, tot len moj laicky nazor a info co som si pozistovala ked som nevedela ci som ich prekonala a bola tehotna. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?