Kolko dni po meskani menstruacie vam zistili ze je to mimomaternicove tehotenstvo? Dakujem
mne meskaju 10 dni, HCG pozitivne, ale nic v maternici nevidi. Toto cakanie je strasne. A tiez si mala bolesti len na jednej strane? Dakujem za odpoved😉
tie bolesti boli hrozné ako keby mi niekto zospodu vrážal nôž,ak je to popichávanie tak to je v poriadku maternica sa rozťahuje,
Urobila som si test po 5dnoch meskania, neverila som ze mozem byt tehu, sak vajecnik bolel asi budem nachladnuta...🙄...ciarka slaba....na druhy den odber hcg okolo 260 co je uz taky zdvihnuty prst....vysetrenie sonom nic neukazalo v maternici, nasledne som zacala spinit, neskor krvacat, bolesti bodave stupnujuce sa....hcg kleslo na 250 ....objavila sa tekutina v brusnej dutine....bolest hrozna....hospitalizacia nasledne operacia....vajcovod zachranili
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne veru neskoro,dosť dlho som krvácala doktorka to neriešila vraj sa stáva pri tehu a potom som dostala silné bolesti,už mi praskol vajcovod