Kedy vám začali také tie “pravé” tehotenské nevoľnosti ? Ja som 6+2 a od včera ma napína no ešte som nezvracala, zatiaľ mi nič iné nie je 🙂 akože nie žeby som sa netešila z toho, ale už keď ma napína asi najbližšie dni to pôjde aj von však ?
Nemusi vôbec zvracat, môže to byť aj tak, že budeš mať "len" nevoľnosti. Mne bolo zle od 6tt do 14 tt, bol to nonstop taky pocit žalúdka na vode, no nikdy som nezvracala.
Ja som nevracala ani raz, iba mi bolo strasne zle, vkuse ma napinalo 24/7, ziadna ulava neprichadzala niekolko mesiacov
Nezvracala som ani raz🤗 a teda nevolnosti zacali az po 8tt a v 13tt skoncili
Okolo 6.tt. mi uz vzdy bolo zle, mám dcéry
Nikdy mi nezacali
V 4 týždni
Mne začali tuším až 9tt ale nikdy som nevracala. Zle mi bolo hrozne od rána do večera do 16tt ale nikdy to neskončilo vracanim.
Pri prvom tehotenstve mi nebolo nič. Nemala som žiadne nevoľnosti. Pri druhom mi bolo zle úplne od začiatku. Mám pocit, ze od zahniezdenia vajicka do maternice :D celodenné nevoľnosti, zvracala som však len asi dva krát. Ale žalúdok som mala neustále "na vode". Prešlo to po 14 tt.
Zle mi začalo byť od 6tt, skončilo to 14tt ale zvracala som za celý ten čas možno tak 10 krát. Skôr mi bolo len ťažko na žalúdku, nechutenstvo a tak.
Na vracanie mi bolo od 6 tt do 17tt...nevracala som iba mi bolo 24h nevoľno...teda klamem 22h mi bolo zle ...2 h v noci mi bolo dobre ....
Ja som celé tehotenstvo zvracala len 2x, inak ma len napínalo celé dni až do 7. mesiaca
v 7tt, nikdy som nevracala, len mi bolo blbo
Mne v 8tt a trvalo to asi do 15tt🙈 dovtedy som nepociťovala nič, ani som sa necítila nejak tehotno😊 no ale potom, strašne týždne. Nevracala som, ale vkuse ma napínalo, všetko mi neskutočne smrdelo, točila sa mi hlava a ráno pohoda, ale najhoršie bolo vždy poobede, navečer. V lekárni som si kúpila lízatka na teh.nevolnosti- tie zaberali nachvílu👍
Ja som negrcala vobec, len ma zaha palila. Je to velmi individualne
od 6tt mi bolo nevolno do cca 12-13tt nevracala som ani raz… len nevolno stale, i hladna ci najedena stale zle… a netravilo mi…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je to individualne, pri synovi mi bolo zle, ale zvracala som len 2 krat.