Kedy vám začala zápcha v tehotenstve ?

18. jan 2020

Ahojte. Casto citam o problemoch so zapchou v tehotenstve. Chcela by som vediet v ktorom tyzdni/mesiaci ste s nou zacali mat problemy a co vam pomohlo ju riesit. Dakujem

amelia000
18. jan 2020

Mne zacala veeelmi skoro fakt mozno 3tt cca a pomohol mi len sirup Lactulosa

deti95060810
18. jan 2020

mne začala keď mi dali lieky na železo...Takže niekedy okolo 15 tt a trvala dokonca...Keď som lieky vysadila - všetko sa dalo do poriadku.

777januska777
18. jan 2020

Pri prvom niekedy od 6-7 mesiaca a pri druhom od 3 mesiaca 😀 no najskôr pomáhala vláknina (psylium), slivky, olej atď a neskôr už nič iba čipky a aj s nimi to bol boj. 😀

miriam1983
18. jan 2020

Ja niekedy bejdem 4-5 dni a niekedy ma zasa 4-5 vzdy rano prezenie. Inak som mala od zaciatku skor riedku stolicu,vzdy rano.

hrasocek12
18. jan 2020

Ja som ju mala cely 1 a 2trimester a pomohli mi jest psyllium z lekarne stolicu som mala pravidelnu ako hodinky ale je to hnusne na vypitie 😁 drhlo ti v krku 😁 teraz som v 3trimestri a mam skor problem s hnackou, vraj je to bezne tak to musim uz tych 6tyzdnov do terminu vydrzat 😭

wena
18. jan 2020

Ja som nemala vôbec, ale na stravu som si dávala extra pozor celé tehotenstvo.

kataka10
18. jan 2020

Ja zapchu v tehotenstve nemam. Ranajkujem vlocky s jogurtom, lanovymi semiackami a sypanym psyliom. Cez den si dam acidko alebo susene marhule a slivky.

prea
13. feb 2020

Ahojte dievčatá... našla som tuto tému -KONEČNE !!! Trápi má zápcha- nikdy som ju nemala neviem prečo ju mám... snažíme sa o baby ale na test je ešte skoro tak má zaujíma či tá zápcha čo je pre mna neobvykle nepredpovedá zmenu hormónov 🙂

layla175
6. sep 2024

@prea no čo ako to dopadlo ? Bolo to tehotenstvom ?

prea
17. nov 2024

@layla175 ahoj áno mame už 4 ročného chlapca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre