Ahojte,viem ze to je velmi individualne ale tak kedy vam skoncili alebo zmiernili nevolnosti?
Ja som v 10 tt a uz nevladzem od 6tt mi je stale nevolno,zle,nedokazem sa normalne najest,vecer to je najhorsie napina ma aj z cistej vody :(
Jem par jedal dookola,nic zdrave max ovocie zvladnem
Nastastie som nezvracala ani raz, ale pae krat k tomu uz nebolo daleko :(
Tak velmi dufam ze o take +_2 tyzdne by to mohlo skoncit :(
Ja zacinam 14tt a mam pocit ze sa to uz jemne lepsi✊
mala som presne toto ist, aj vecer mi bolo zle, natahovalo ma aj z vody ked som si cistila zuby pred spanim. Zial mne takyto stav trval velmi dlho. Zmiernilo sa to az po 6 mesiaci.
V kazdom tehu mi bolo zle cca 5mesiacov(co som aj vracala 1-5x den/noc).
Teraz som v 34.tt a veru este niekedy mi pride zle ale to uz babatko tlaci na vsetko. Tazsie sa dycha… tak je to zase ine.
18
Som 24 a stale mi je zle, ale uz nie tak dramaticky, vone mi stale vadia.
U mna nevolnosti skoncili cca 12-13tt
Uff no u mňa to trvalo dlhooo. Ešte v 6 mesiaci, keď som šla na druhotrimestrialny skrining som ráno pri dverách spravila otočku a letela grcat 🤷, ale tak každý to má inak. Držím palce aby to u teba skončilo skôr.
Je to veľmi individuálne...pri prvej mi velmi zle nebyvalo..pri druhej to bolo nieco ine..uff ale okolo 5-6 to postupne upadlo a bolo to veru lepšie..dovtedy som skušala všetko možné leb som nepoznala take nevoľnosti..ked bolo zle velmi snažila sa jest po mensich davkach ..ale dakedy sa to nedalo bud piškóty alebo niečo drobne som si zobkala
Cakala som chlapca a nevolnosti trvali presne od 8.-13. tt. Studene stavnate ovocie mi najviac pomahalo. Drzim palce
Zajtra začínam 17 tt a presne toto iste mam stále. Zo všetkého mi je ťažko, len vygrgavam, napína ma. Občas zvraciam. Už dúfam, že to prejde. Tak rada by som sa už najedla 😉😂
Od 6tt do 14 tt. Začali doslova z dňa na deň a skončili tak isto.
Po.10tom uz.bolo porovnatelne.lepsie.po 12.tom uz.len.motolice.teraz v 20tom mozem ist tancovat a zozrat.aj krokodila..este vydrz bude lepsie
Ja som vracala do nejakého skoro 8 mesiaca, tak asi týždeň bolo dobre a potom prišla záha, až do pôrodu, 😂
Držím palce, nech to čo najskôr prejde.
Sucitim s tebou... Mala som to rovnako. Do 13.-14.tt. Este vydrz🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Do nejakeho 13 tt som mohla jest len specificky oblozenu kaiserku (rano, na obed, na veceru, desiatu aj olovrant 😂) a magnum (za ten by som aj polozila zivot) 😂 😂 potom to povolilo, ale stale sa niekedy nieco naslo co slo von 🤷♀️