Kedy vám prešla únava v tehotenstve?

6. jan 2025

Cakala som ze to prejde po 1. trimestri ale uz to je sialene🙈 vobec neviem existovat, kedy Vam to preslo? 🥲

kaca222
6. jan 2025

U mňa okolo 5.mesiaca. Samozrejme aj potom som musela veľa oddychovať, ale dovtedy to bol extrém 😃

koniarova
6. jan 2025

Prešlo mi to, keď mali decká cca 10 rokov. 😂

cakanka22
6. jan 2025
cakanka22
6. jan 2025

Mne to prešlo asi v 8 mesiaci 🙊

pralinka25
6. jan 2025

@koniarova uplne presne. 😀

gypsomilka
6. jan 2025

@koniarova rovnako som si to hned aj ja povedala 😂😂
Ale prve tehotenstvo som mala fakt sialene prve 4mesiace som sa niekde oprela a hned som zaspala. To som sa bala aj soferovat. Potom to preslo okolo 5mesiaca

lia2929
6. jan 2025

Pocas tehotenstva ziadna unava resp fakt taka navalova iba posledny trimester😃 ale ta po porode je asi nekonecna🙈

lucia13022023
6. jan 2025

Keď mi skončil prvý trimester. Vtedy prestali všetky tehotenské príznaky alebo ako to povedať. Cítila som sa ako pred tehotenstvom.

hederamonstera
6. jan 2025

Po prvom trimestri a horsia unava nastala po porode a trva nonstop, ako pisala @koniarova

majlo1234
6. jan 2025

@koniarova aj mna to vtedy prejde😀

kiki68
6. jan 2025

Okolo 5 mes a teraz dalsie som v 4 a zatial hrozne.

btus
6. jan 2025

neprešlo. A to má 12 rokov. 🙂 Moja mama mi povedala, keď som bola tehotná: vyspi sa, lebo potom sa už nikdy v kľude nevyspíš. A zatiaľ má pravdu. 🙂

autor
6. jan 2025

ja už dietatko mam, ale prve tehotenstvo mi unava presla po 1. trimestri, neviem fungovat, ledva existujem, tak len cakam kym to prejde, dakujem za relevantne odpovede

autor
6. jan 2025

este ma napada, nepomohlo vam doplnit horcik alebo zinok? pripadne nejake vitaminy?

michaelam2
6. jan 2025

Nepreslo to cele tehotenstvo 😀 nepomohlo magnezium ani nic

zuza265
6. jan 2025

A teraz si kolky tt?

angeli121212
6. jan 2025

Mne po pôrode 😂

kat_
6. jan 2025

mne tiez az niekedy v 8. mesiaci, bolo to strasne, nevladala som nic

mimi3008
6. jan 2025

@koniarova tiez cakam uz par rokov, ze to prejde😄ale teraz som zacala po rodicaku chodit zasa do prace, kde robim aj nocne (24 aj 32 hodinove sluzby), tak si myslim, ze mozno na dochodku...😅

mackove
6. jan 2025

Ja mám dve dcérky a pri prvej som nepociťovala žiadnu únavu ani grcanice nič 😆 a teraz pri druhej som spala hádam nonstop ..prosím pekne , ja som nevládala ani obliečky prezliesť v spálni , totálne nič zrobiť čo som bola taka unavena...len zakladne veci okolo dcérky spraviť ..chvala bohu že bola taká malá a spala somnou 🙈😅 prešlo to asi v 4tom mesiaci ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre