Cakala som ze to prejde po 1. trimestri ale uz to je sialene🙈 vobec neviem existovat, kedy Vam to preslo? 🥲
Prešlo mi to, keď mali decká cca 10 rokov. 😂
Mne to prešlo asi v 8 mesiaci 🙊
@koniarova uplne presne. 😀
@koniarova rovnako som si to hned aj ja povedala 😂😂
Ale prve tehotenstvo som mala fakt sialene prve 4mesiace som sa niekde oprela a hned som zaspala. To som sa bala aj soferovat. Potom to preslo okolo 5mesiaca
Pocas tehotenstva ziadna unava resp fakt taka navalova iba posledny trimester😃 ale ta po porode je asi nekonecna🙈
Keď mi skončil prvý trimester. Vtedy prestali všetky tehotenské príznaky alebo ako to povedať. Cítila som sa ako pred tehotenstvom.
Po prvom trimestri a horsia unava nastala po porode a trva nonstop, ako pisala @koniarova
Okolo 5 mes a teraz dalsie som v 4 a zatial hrozne.
neprešlo. A to má 12 rokov. 🙂 Moja mama mi povedala, keď som bola tehotná: vyspi sa, lebo potom sa už nikdy v kľude nevyspíš. A zatiaľ má pravdu. 🙂
ja už dietatko mam, ale prve tehotenstvo mi unava presla po 1. trimestri, neviem fungovat, ledva existujem, tak len cakam kym to prejde, dakujem za relevantne odpovede
este ma napada, nepomohlo vam doplnit horcik alebo zinok? pripadne nejake vitaminy?
Nepreslo to cele tehotenstvo 😀 nepomohlo magnezium ani nic
A teraz si kolky tt?
Mne po pôrode 😂
mne tiez az niekedy v 8. mesiaci, bolo to strasne, nevladala som nic
Ja mám dve dcérky a pri prvej som nepociťovala žiadnu únavu ani grcanice nič 😆 a teraz pri druhej som spala hádam nonstop ..prosím pekne , ja som nevládala ani obliečky prezliesť v spálni , totálne nič zrobiť čo som bola taka unavena...len zakladne veci okolo dcérky spraviť ..chvala bohu že bola taká malá a spala somnou 🙈😅 prešlo to asi v 4tom mesiaci ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U mňa okolo 5.mesiaca. Samozrejme aj potom som musela veľa oddychovať, ale dovtedy to bol extrém 😃