Ahojte žienky...ja sa Vás chcem opýtať...som po revízií a doktorka mi kázala počkať 3-4 mesiace....mne sa to po pravde zdá dosť dlho, tie čo s tým máte skúsenosť...čakali ste ako Vám doktor kázal..alebo ste sa na to vykašľali ???
Tiez mi odporucil 3 mesiace ale hned som sa pytala co keby hned tak povedal ze to tehu uz by malo byt v poriadku cakali sme jednu ms a hned sa zadarilo.tehu v pohode maly uz ma 8 za chvilu 9 rokov.
@pininka no mne moja vravela, že maternica je teraz unavená po zákroku a že jej treba dať čas.. že vraj by som ju nemala moc zaťažovať aby to neskončilo zas takto...v nemocnici mi povedali 3 mesiace a ona že 3-4 mesiace...a jedna mamička zas vravela že jej povedali že môže hneď začať po zákroku
@zuzans258 moj doktor to bral inak..povedal, ze je to hlupost pausalne povedat, ze 3-6 mesiacov a ruky prec...doktori to tak robia, lebo pre istotu...praveze po predchadzajucom tehotenstve je maternica prekrvena a ovela lahsie sa da zas otehotniet...mne doktor kazal pockat po prvej ms a prist na kontrolu...dokladne skontrolovat ako je na tom sliznica maternice a povedal, ze je uplne v poriadku a mozeme ist hned na to..tak sme sli hned..aj sa zadarilo a mam 7 rocneho syna 🙂
@m.i.r.i to je ozaj super, že sa s tebou takto tom porozprával, ja som tiež veľa vecí čítala, že je to hlúposť, že keď je maternica vyčistená, tak sa mi najskôr aj podarí otehotnieť a že sa aj lepšie uchytí .... no, ale potom ma tak postrašila, že aby sa to nezopakovalo...a podobne...a ja už potom ozaj neviem ...
@pininka mne to tiež príde také...ako doktorka Ti povie a Ty ideš teraz plánovať bábo presne vtedy a vtedy....mne to príde také...tak pohl.styk môže byť už po 2 týždňoch a dieťa 3-4 mesiace....je to také divné...keby mi povie po prvej ms alebo tak...ale toto ...ja som sa rozhodla že to nechám v rukách Božích...a bude ako on chce ;) ale aj tak ďakujem za rady...pomohli mi 🙂
@jajawka tiež som o tom čítala kadejaké diskusie...a presne nikde sa nepísalo, že treba čakať 3 či 6 mesiacov, len že lekári to pre "istotu" ktorú v podstate aj tak nikdy nemáme :D vidíš...mne ešte ms ani nezačala...v podstate od zákroku je to už nejakých 20dní čo stále špiním...a styk mi rovno povedali že po 2 týždňoch môžme
@pininka automaticky ti ho predpísala....vidíš a ja keď som bola tehotná, moja gynekologička mi ho ani nespomenula...v podstate za celý čas mi nič nepovedala, ani že alchemilkový čaj..nič proste...z roboty ma našťastie vypísala s tým nemala problém...a inak ten duphaston sa užíva aj keď si ešte nemala potrat? ??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kazal mi cakat 3 mes... zacali sme po prvej mrche... prisla uz aj stvrta a este sa nezadarilo...