Kedy ste mali sex po revízii?

zuzans258
19. jún 2017

Ahojte žienky...ja sa Vás chcem opýtať...som po revízií a doktorka mi kázala počkať 3-4 mesiace....mne sa to po pravde zdá dosť dlho, tie čo s tým máte skúsenosť...čakali ste ako Vám doktor kázal..alebo ste sa na to vykašľali ???

ikonica
19. jún 2017

kazal mi cakat 3 mes... zacali sme po prvej mrche... prisla uz aj stvrta a este sa nezadarilo...

pininka
19. jún 2017

@zuzans258 aj mne kazal tri mesiace a hned dalsi som bola tehu.

zuzans258
autor
19. jún 2017

@ikonica tak to ma mrzí...ale hádam sa podarí ďalší mesiac ;)

@pininka a nemala si komplikácie??? ani doktor Ti nič nevravel, keď tak skoro...mne moja doktorka diagnostikovala anembryomolu ...čiže bábätko malo byť v 8 týždni ale nebolo tam

pininka
19. jún 2017

@zuzans258 ja som bola v piatom tyzdni. Mam kamarata gynekologa a on mi vravel,ze maternica este nebola tak roztiahnuta,ze staci pockat ti mesiace. Viem ze vacsina radi aspon pol roka.

pininka
19. jún 2017

@zuzans258 a tehotenstvo bolo uplne bezproblemove,ale pre istotu som brala duphaston

emilia25
19. jún 2017

Tiez mi odporucil 3 mesiace ale hned som sa pytala co keby hned tak povedal ze to tehu uz by malo byt v poriadku cakali sme jednu ms a hned sa zadarilo.tehu v pohode maly uz ma 8 za chvilu 9 rokov.

zuzans258
autor
19. jún 2017

@pininka no mne moja vravela, že maternica je teraz unavená po zákroku a že jej treba dať čas.. že vraj by som ju nemala moc zaťažovať aby to neskončilo zas takto...v nemocnici mi povedali 3 mesiace a ona že 3-4 mesiace...a jedna mamička zas vravela že jej povedali že môže hneď začať po zákroku

zuzans258
autor
19. jún 2017

@emilia25 no Tebe aspon povedal, že by tehotenstvo malo už prebehnúť v poriadku....ale mne presne na tú otazku povedala moja, že nemám moc vymýšľať a siliť to, že môže to byť dobré...ale aj nie...že proste mám dať maternici čas... :-/

pininka
19. jún 2017

@zuzans258 aj ja poznam viacero bab ktore necakali a maju zdrave deti. Zas ale tie tri mesiace niesu taka doba, aby ste tolko nevydrzali. No rozhodnut sa musis sama.

zuzans258
autor
19. jún 2017

@pininka hej v tomto máš pravdu....neni to zas tak dlho...ono ide leto..v podstate si ho môžem ešte poriadne užiť 🙂....len vieš..niekedy sa nám zdá dlhá doba aj týždeň nie to 3 mesiace.. ;)

pininka
20. jún 2017

@zuzans258 ja ti dobre rozumiem,aj mne to prislo ako vecnost a to moj muz zo strachu ani vobec nechcel mat dalsie dieta.

m.i.r.i
20. jún 2017

@zuzans258 moj doktor to bral inak..povedal, ze je to hlupost pausalne povedat, ze 3-6 mesiacov a ruky prec...doktori to tak robia, lebo pre istotu...praveze po predchadzajucom tehotenstve je maternica prekrvena a ovela lahsie sa da zas otehotniet...mne doktor kazal pockat po prvej ms a prist na kontrolu...dokladne skontrolovat ako je na tom sliznica maternice a povedal, ze je uplne v poriadku a mozeme ist hned na to..tak sme sli hned..aj sa zadarilo a mam 7 rocneho syna 🙂

zuzans258
autor
20. jún 2017

@m.i.r.i to je ozaj super, že sa s tebou takto tom porozprával, ja som tiež veľa vecí čítala, že je to hlúposť, že keď je maternica vyčistená, tak sa mi najskôr aj podarí otehotnieť a že sa aj lepšie uchytí .... no, ale potom ma tak postrašila, že aby sa to nezopakovalo...a podobne...a ja už potom ozaj neviem ...

zuzans258
autor
20. jún 2017

@pininka ja sa mu ani nedivým, asi sa zľakol...len to je to, že ak sa to zopakuje..keby skúsime skorej..tak by to doktorka dala za vinu mne, že sme nepočkali...a ak počkáme a zopakuje sa to...tak aspon nebude mať okolo toho reči...

pininka
20. jún 2017

@zuzans258 kasli na doktorku, podstatna si ty a tvoje buduce babo. Ano,moj muz to prezival velmi zle,ale nic na sebe nedal vediet,az ked som chcela ist opat na vec. Nakoniec sme sa na to dali a mame tri krasne deti.

jajawka
20. jún 2017

@zuzans258 ja som mala zakrok v 8. tyzdni - anembryomola, v nemocnici povedali, ze snazit sa po 3 mesiacoch a moja lekarka, ze po prvej menstruacii mozeme. Na tie tri mesiace nie su ziadne "predpisy" ci studie, zdovodnenia. Dovtedy vsak ziaden sex, aby nedoslo k zapalu a pod.

zuzans258
autor
20. jún 2017

@pininka mne to tiež príde také...ako doktorka Ti povie a Ty ideš teraz plánovať bábo presne vtedy a vtedy....mne to príde také...tak pohl.styk môže byť už po 2 týždňoch a dieťa 3-4 mesiace....je to také divné...keby mi povie po prvej ms alebo tak...ale toto ...ja som sa rozhodla že to nechám v rukách Božích...a bude ako on chce ;) ale aj tak ďakujem za rady...pomohli mi 🙂

zuzans258
autor
21. jún 2017

@jajawka tiež som o tom čítala kadejaké diskusie...a presne nikde sa nepísalo, že treba čakať 3 či 6 mesiacov, len že lekári to pre "istotu" ktorú v podstate aj tak nikdy nemáme :D vidíš...mne ešte ms ani nezačala...v podstate od zákroku je to už nejakých 20dní čo stále špiním...a styk mi rovno povedali že po 2 týždňoch môžme

pininka
21. jún 2017

@zuzans258 inak aj ja som dost dlho spinila,az moja mama,ktora mala viacero potratov mi vravela,ze sa jej to nezda,ze po cisteni by do tyzdna malo prestat spinenie. Ale asi je to individualne. Menzes som dostala potom nasledujuci mesiac asi tak ako pred tehu.

zuzans258
autor
21. jún 2017

@pininka áno asi to u každej prebieha inak a ten duphaston čo si brala potom...to je na lekársky predpis..alebo si sa aspon poradila s gynekológom ???

pininka
21. jún 2017

@zuzans258 to mi automaticky predpisala moja gynekologicka a aj pri druhom synovi,hoci nebol problem. Je to na udrzanie plodu. Ale iba na predpis to je. Aj mi vravela,ze ak chcem hned ma vypise z roboty, ze si mam davat pozor,ale zas nie sa velmi sledovat.

zuzans258
autor
21. jún 2017

@pininka automaticky ti ho predpísala....vidíš a ja keď som bola tehotná, moja gynekologička mi ho ani nespomenula...v podstate za celý čas mi nič nepovedala, ani že alchemilkový čaj..nič proste...z roboty ma našťastie vypísala s tým nemala problém...a inak ten duphaston sa užíva aj keď si ešte nemala potrat? ??

pininka
21. jún 2017

@zuzans258 kym som nepotratila ani som k nom netusila. Ale brala som ho aj medzi detmi,lebo som mala strasne rozhodeny cyklus. Inak mi z neho bolo aj dost blbo. Ale to je individualne.

zuzans258
autor
21. jún 2017

@pininka hej každé telo je iné 🙂 ...preto je to u každého inak...ale napr mne moja gynekologička nič ani nespomenula o takýchto liekoch...ale tak ak otehotniem tak možno mi tiež niečo predpíše na udržannie 🙂

pininka
21. jún 2017

@zuzans258 ja by som jej to povedala,ze chces by sa to nezopakovalo,ze ci nebude lepsie podporit to tehotenstvo

zuzans258
autor
22. jún 2017

@pininka ďakujem 🙂 ak sa podarí...ja jej to asi aj poviem 🙂 pre istotu...ale bola by som rada..keby mi to aj sama navrhne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre