Takto piatok som bola u gynekola prázdny obal bez plodu ,povedal že počkáme ale na 8. Týždeň to nevyzerá že asik anembryola kontrola pre istotu o týždeň že počkáme a ak začnem veľmi krvácať do nemocnice .Kedy ísť a kedy je krvácanie prijateľné .Teraz večer som bola cikať a už teda krv zatiaľ nejde prúdom ako ste to malý čo ste si tým prešli a potratili ste spontalne doma .Zas nechcem hneď utekať na čistenie ale neviem čo od toho čakať .Ďakujem za skúsenosti a čo ste si tým prešli a za radi .
tiez neviem, co je este ok. mne tiekla tak, ze som sa nemohla postavit zo zachoda. aj pocas vysetrenia tiekla, aj na voziku, ked ma prevazali, som si musela pod sebou drzat podlozku. citila som sa dobre, sla som tam len pre istotu a vsetci zhrozeni. kyret robili 20min od prichodu, iba topanky som si stihla vyzut
Treba ist ked zaplnis viac ako dve nocne vlozky za hodinu, po dobu dvoch ci troch hodin.
Je ked som mala MA, tak najvacsie krvacanie trvalo tak tie dve hodky, potom ustalo.
Netreba panikarit, ked to bude trvat dlho tak sa hlasit, aj ked rovno v nemocnici.
@veselo_neveselo dakujem vemi pekne toto som si potrebovala precitať lebo zatial trochu čerstvej krvi a ja sa klepem ako neviem co :D ale tak chcela som to skusiť ci to nepojde bez kyretu kedže je to iba prazdny obal bez plodu , tak snad to nebude take strastne a postupne to odijde .
Držím prsty aby kyret nemusel byť.
🥺😥
@petko81 dakujem doktor to sice nevidel pozitivne ako ja že by to islo bez kyretu ale tak zazraky sa deju ,tak uvidime .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som začala ako keď mendzes
Ale išla som na gyndu na pohotovosť a povedala že spontánny potrat.krvacala som 5 dní.aj plod vyšiel potom o týžden som išla na gyndu k svojej a že som sa sa pekne vyčistila.