Ahojte , kde ste si pichali fraxiparin v tehotenstve 0,4mg, ja picham do rúk, ale už majú dosť dnes sa mi stálo že sa mi urobila taká Bunčka biela , kde sa môže pichat okrem nôh ďakujem ..
tiez do brucha, potom na konci tehotenstva do bokov
@janka3179 mne sestricka odporucila striedat lave rameno prave rameno lave stehno prave stehno a znova.takto sa to stihlo zahojit.neviem v ktorom tt. Si ale aj do brucha sa moze.. ja som si uz ku koncu pichala len do stehien ale aj to s placom.uz som to nedavala he..ale co nespravime pre babatko vsak
Ja som striedala vonkajsie strany stehien, ľave a pravé, do brucha sa mi velmi zle pichalo a do ruky som si sama nevedela
Bola som poucena ze mi ich manzel moze pichat do ramena,stehien alebo do brucha.
Ja som do brucha vydrzala len prve dni, do stehien ani raz lebo mam traumu z detstva takze stale sme striedali len ramena. Po 6nedeli vyzerali priserne ,och 🙄.. vlastne cele tehotenstvo to bola hroza.
Ak Ti to nerobi problem, striedaj tieto miesta kam sa moze
Brucho, ked uz sa nedalo tak ruky, ked uz sa nedalo tak boky ten pas ako su nohavicky tam to slo dobre az do konca
Mne hematologicka do stehien zakazala, ze tam nie ale co lekar to nazor
@janka3179 ja som si pichala do stehna
lekari odporucali do brucha, ale ja som nechcela, kedze som tam citila maleho, takze cele tehotenstvo som pichala do bokov, kde neboli modriny 🙃
Do brucha a ked som ho mala cele modrinove a boľavé tak do stehna
do brucha, od asi 6 mesiaca do pleca.
Do brucha
Brucho potom ruky tie boli najbolavejsie a nakoniec stehna
Ja som polku tehu pichala nad stehno. prisla som na to, ze to trebalo rychlo vrazit, pomaly stlacat a potom pomaly tahat von...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pichala som do brucha cele tehotenstvo... na boku spravila riasu a pichla