Co vám pomohlo proti kazeniu zubov? Som tehotná a dnes som bola na prehliadke a mam ďalších 6 kazov za 4 mesiace. A to mi v lete opravovali 6 kazov. Zubnú hygienu dodrziavam príkladne keďže mam implantat, čistim si 2x denne aj medzizubnou kefkou, a chodím na dentálnu hygienu raz za pol roka.. Som už z toho nešťastná😔
plus inak mi este napadlo, ci mas dost vapnika a mineralov v strave, lebo aj to je dolezite, kedze babatko ti spotrebuje dost vapnika
Elmex gél by sa nemal v tehotenstve. No mala som keď som dojcilaaj preto som prestala. Vápnik som si kúpila.
@ivka21 ja som sa pytala svojho gynekologa a on povedal ze v pohode, vraj fluor neprechadza placentovou barierou, takze v pohode a zas aj keby prechadzal, tak ho za prve nepouzivas tak casto a za druhe to minimum fluoru co prehltnes, pretoze to inak vyplachujes, tomu babatku absolutne neuskodi 🙂 takze no stress, v pohode pouzivaj
@ivka21 mne sa tiež v tehotenstve všetky krčky skoro pokazili. A mesiac pred pôrodom zubár napísal do knižky zuby v poriadku.🤦♀️Skus gc tooth mousse ten sa môže dávam aj malej 2r dcere
Dik baby za rady skúsim dúfam ze to pomôže
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A pred tehotenstvom si nemala take problemy? Ci nahodou nie si na to proste nachylnejsia vseobecne, na kazy...inak ja pouzivam raz za tyzden elmex gel na spevnenie skloviny...