Dievcata, nejaky osvedceny liek na zastavenie kasla po laryngitide?...synovi sa to uz druhy krat zopakovalo za mesiac, prvykrat vybral klarytromycin a po kasli bolo za 2 dni....teraz po dvoch tyzdnoch sa mu to zopakovalo...vytery z nosa aj z hrdla ma uplne negativne, zachvatovy kasel tiez nie je...len pretrvava ten kasel normalny uz 6 den..cez den vlhkejsi, v noci suchy...nepomaha na to ani zodac, ani stoptussin, ani kalciovy sirup a dokonca nevidim ziadne zlepsenie ani po dithiadene🙁nechcem na nom skusat velmi nejake sirupy, tak preto sa pytam aby som isla na istotu😏..ked sa mi zdalo ze kasel zacina byt vlhkejsi skusila som ambrobene, ale zacal mi po nom mat este drazdivejsi kasel tak som s tym prestala...typ z vlastnej skusenosti na liecivo co zaberie?
Stoptussin nedávaj.Nám zabral na kašeľ tussin.Odporučili nám ho v lekárni.Mala tiež hrozný kašeľ a za 2 dní to prešlo
Zabudla som uviest vek, syn ma nieco cez 2,5 roka
Baby ak sa smiem pridat a autorke to nebude vadit. Dcera bola chora koncom feb no stale ma vodnaty soplik a vecer vlhky kasel ale nie moc proste raz ta cas zakasle. Len uz je to dlho cim jej pomoct?
@wind123 mojmu synovi to davam od 2 rokov. Neotravil sa, je ok. Ja som si na to spomenula, ked sme boli male decka, nasa babka nam ho varila. Kedysi si ludia pomahali len bylinkami, lieky neboli. A zili. Jasne, ze deťom bylinky s mierou, ale v takomto pripade je to na mieste. Nam to pomohlo a vyrazne. A čo by tá lekarka deťom len pchala ... Chémiu- lieky. Držím palce
@wind123 asi dr mala mysli konkretne ten med nedavat. Pri laryngiride je velmi drazdivy, podobne ako kecup atd. Ale oslad cukrom a je to.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@wind123 Čaj z majoranky 3x denne. Ak nemas domacu, kludne uvar aj z kupneho majoranu. Oslad medom, zaberie. O 2 dni bude pokoj uplne. Čo som sa ja narobila kadejakych sirupov, cibulovych stiav ( aj tá cibula je dobra), ale majoranka nam jedine pomohla. A to mali deti taky kasel, ze zvracali. Aj na sebe mam odskusane.