Kašeľ a únik moču v 20. týždni

20. apr 2024

Ahojte, aktualne som od štvrtka chora a mam dosť silny kašel. Stava sa mi že niekedy pri zakašľani nestihnem udržať moč a niečo kvapne (teda myslim že je to moč, keďže to je len pri kašlani a inač mam sucho,maximalne vytok) som 20tt.
Stalo sa to niekomu už? Ďakujem za odpovede

petronellla87
20. apr 2024

Pravdaže....s postupujúcim tehotenstvom to bude horšie, po pôrode to už mňa prešlo 🙂

trgypadl
20. apr 2024

V tehotenstve velmi casty jav

guudy
20. apr 2024

Len doplnim, vola sa to stresova inkontinencia.

majlo1234
20. apr 2024

Samozrejme, a po porode moze byt horsie😂 treba prekrizit nohy pri kasli, kychani

96barbora
20. apr 2024

Ano u niekoho je to normalne. Odporucam robit kegelove cviky ak ich este nerobis.

autor
20. apr 2024

Baby ďakujem❤️ ukludnili ste ma že je to normalne, samozrejme o tyzden idem k dr. Tak to spomeniem.
A cviky som zatial nerobila kedze som s tymto problem nemala. Ale vyskušam. Ďakujem

skatloka
21. apr 2024

ahoj, mna to rovnako teraz trapilo ale zabralo mi, ze si trenujem zatnutie svalov, raz na opakovania, potom na vydrz (co najdlhsie stuhnute) a uz je to ovela lepsie 🙂

nsplv
11. júl 2024

Chcela by som poprosiť dámy, žijúce na Slovensku vo veku 18 rokov a viac, trpiace inkontinenciou moču o vyplnenie dotazníka k mojej diplomovej práci s témou Vplyv močovej inkontinencie na kvalitu života žien.

Veľmi pekne ďakujem za vašu ochotu i čas

https://forms.gle/tcwgDnN4tmfDcLHc8

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre