Jemné pichanie v podbrušku v tehotenstve

14. sep 2023

Som 6tt a samozrejme striedaju sa u mna rozne bolesti- krize, podbrusko (ako na ms), sem tam pridu, potom odidu. Dnes aj viac vytoku a teraz aj pichanie v podbrusku..je normalne aj pichanie v podbrusku? Prve dni ma pichalo tiez, potom to preslo a teraz zasa. Dakujem

xsimonkax
14. sep 2023

Áno je to normálne, telo sa pomaličky pripravuje a rozťahuje. Pokiaľ by bolesti boli silne, bodové, intenzívne treba smer pohotovost. Bolesti ako pri MS sú normálne pokiaľ nie sú nejaké silne.

autor
14. sep 2023

@xsimonkax aj to pichanie/bodanie prislo a po chvilke zasa odislo…presne ako vsetky ostatne bolesti🙏 tak hadam to bude ok, dakujem pekne 🙂

xsimonkax
14. sep 2023

Nebojkaj bude. Ja som akurát v 7 tt. a tiež sem tam mam také bolesti. Ako som písala keby boli zvlášť nejaké intenzívne radšej zájdite na pohotovosť. Držím palce.

tehotna40
14. sep 2023

Ahoj, tiež teraz mávam, aj také tahave bolesti a každý večer, keďže cely deň som na nohách pri dvoch deťoch, ma bolieva podbrusko. Ale dr povedala ze je to normálne a v poriadku. Ze akékoľvek väčšie bolesti ako bývajú pri menštruácii mam ohlásiť. Tak si to "nevsimam " a nemyslím na zle veci. Veľa zdravia.

autor
14. sep 2023

@tehotna40 ďakujem veľmi pekne, taktiež držím palce a hlavne zdravíčko❤️ verím, že všetko budeme mať v poriadku☺️

xsimonkax
14. sep 2023

Jasná vec, nič negatívne si ani netreba pripustiť. Veď predsa prevo by nemalo byť? 😉 bude. ❤️❤️❤️❤️ uzivaj si, ja si tiež, síce viac pri WC mise ale dá sa to prezit 😁😃😃

autor
14. sep 2023

@xsimonkax presne tak🙏❤️ všetko bude v poriadku, aj my aj naše bábätká❤️🙏🥰 faakt? Joj to ma mrzí, ja teda zatiaľ nič hrozné, ale ani by sa to nemuselo meniť🙏🤣

xsimonkax
14. sep 2023

Ja som to mala v 5.tt veľmi divoké, mala som tak silné nevolnosti, že v jeden deň som zvracala presne 13x som myslela ze zomriem😃😃😃 cely 6.tt pohodka, teraz v 7.tt zasa ale už nie tak intenzívne ako v 5.tt. mne to prišlo aj skoro na takú nevoľnosť ale gyn vravel, že každé telo inak reaguje. Takže sa mi to asi strieda 😀😂😂 poznám babu ktorá celé tehotenstvo ani nevedela ze je tehotná. 😂 sestra zvracala ešte v deň pôrodu v nemocnici.😃😃😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre