Som 6tt a samozrejme striedaju sa u mna rozne bolesti- krize, podbrusko (ako na ms), sem tam pridu, potom odidu. Dnes aj viac vytoku a teraz aj pichanie v podbrusku..je normalne aj pichanie v podbrusku? Prve dni ma pichalo tiez, potom to preslo a teraz zasa. Dakujem
@xsimonkax aj to pichanie/bodanie prislo a po chvilke zasa odislo…presne ako vsetky ostatne bolesti🙏 tak hadam to bude ok, dakujem pekne 🙂
Nebojkaj bude. Ja som akurát v 7 tt. a tiež sem tam mam také bolesti. Ako som písala keby boli zvlášť nejaké intenzívne radšej zájdite na pohotovosť. Držím palce.
Ahoj, tiež teraz mávam, aj také tahave bolesti a každý večer, keďže cely deň som na nohách pri dvoch deťoch, ma bolieva podbrusko. Ale dr povedala ze je to normálne a v poriadku. Ze akékoľvek väčšie bolesti ako bývajú pri menštruácii mam ohlásiť. Tak si to "nevsimam " a nemyslím na zle veci. Veľa zdravia.
@tehotna40 ďakujem veľmi pekne, taktiež držím palce a hlavne zdravíčko❤️ verím, že všetko budeme mať v poriadku☺️
Jasná vec, nič negatívne si ani netreba pripustiť. Veď predsa prevo by nemalo byť? 😉 bude. ❤️❤️❤️❤️ uzivaj si, ja si tiež, síce viac pri WC mise ale dá sa to prezit 😁😃😃
@xsimonkax presne tak🙏❤️ všetko bude v poriadku, aj my aj naše bábätká❤️🙏🥰 faakt? Joj to ma mrzí, ja teda zatiaľ nič hrozné, ale ani by sa to nemuselo meniť🙏🤣
Ja som to mala v 5.tt veľmi divoké, mala som tak silné nevolnosti, že v jeden deň som zvracala presne 13x som myslela ze zomriem😃😃😃 cely 6.tt pohodka, teraz v 7.tt zasa ale už nie tak intenzívne ako v 5.tt. mne to prišlo aj skoro na takú nevoľnosť ale gyn vravel, že každé telo inak reaguje. Takže sa mi to asi strieda 😀😂😂 poznám babu ktorá celé tehotenstvo ani nevedela ze je tehotná. 😂 sestra zvracala ešte v deň pôrodu v nemocnici.😃😃😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno je to normálne, telo sa pomaličky pripravuje a rozťahuje. Pokiaľ by bolesti boli silne, bodové, intenzívne treba smer pohotovost. Bolesti ako pri MS sú normálne pokiaľ nie sú nejaké silne.