Ahojte cakame jednovajecne dvojicky zatial mame dobre vysledky pri jednom ale zle vysledky pri druhom. Druhe babatko zatial nema nosnu kosticku vraj moze byt downov pravdepodobnost 1:14 a testy odhalili Trojcipu chlopbnu-doppler abnormalnu....je niekto kto mal tiez zle vysledky a deticky boli v poriadku obe?
@alex5896 ale tie injekcie kortikoidne neboleli, len to trochu stipalo🙊. Vobec si nepamatam ake cisla vysli, len viem ze aj tym ze som otehotnela po 30tke tak to bolo riziko. A ja som si potom uz ine testy nedavala robit, Grochala ma ukludnil tym ze to ma este cas dorast. Ja som na to uz potom nemyslela, len pred kontrolami som mala trosku stresy ze ci nebude jedna zaostavat v raste. Neboj, uvidis ze vsetko dobre dopadne😉, hlavne sa snaz mysliet pozitivne (aj ked viem ze je to tazke)🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alex5896 my sme mali prve testy tiez pri jednom zle, potom som bola na premerani a bolo to lepsie a ked som bola na sone v MT u doktora Grochalu na konci 1.trimestra tak vravel ze kosticka dorastie, na dalsom sone uz to bolo v pohode. Obe baby sa narodili uplne v poriadku