Ahojte chcela by som vedieť či je tu niekto so spoločným problémom, alebo niekto kto si tým prešiel. Min týždeň vo štvrtok som šla na prvú prehliadku na potvrdenie tehotenstva bola som 8+4 podľa ms, no pri ultrazvuku prišiel sok vraj sú dve zodpovedajú 6+0tt jednému srdiečko bilo druhému nie. Vraj počkáme týždeň a uvidí sa na ďalšom Sone. V piatok som začala spinit šla som na pohotovosť a tam mi oznámi doktor že je jedno ale väčšie vraj nemá dobrú frekvenciu srdca a pokiaľ nezacnem krvácať nijak mi nepomôžu. Tak teraz čakám ešte 4 dní co sa z toho vykľuje lebo sama vidím aj na foto z ultrazvuku že sú dve. Ďalšia vec môj Dr mi povedal ze to vyzerá na rovnakú placentu co spôsobuje komplikácie. Mate s tým niekto už skúsenosť? Je možné že sú menšie lebo sú dvojičky? Ciklus som mala pravidelný a týždne plodu mali zodpovedať presným dňom lebo viem kedy som otehotnela.
Ešte taka otázka ci je vôbec reálne že môžu byť tak maličké a budú ok. Doktor mi povedal ze pravdepodobne jedno odumrie. Ci tým ze sú v spoločnej placente nemôže ostať poškodené aj to druhe. Ak by mal niekto aspoň podobnú skúsenosť poteší ma každý názor dakujem🙏🏻
@nella15228 ved ale placentu este tak v skorom tyzdni nemaju. A toto je foto z pohotovosti ci od lekara?
@nikusiak9 od doktora. Ja neviem už.. Píšem ako sa vyjadril Dr
@nella15228 no pravdepodobne budem syndrom miznuceho dhojcata ci zanikajuceho ked sa to druhe len vstrebe. Ale placenta sa tvori az okolo 12t ci tak nejak.
@nikusiak9 už som napätá ešte 4 dní kým budem vedieť viac
Drzim palce,nech to dobre dopadne.
@haanovajana ďakujem ešte dva dni mam do kontroli tak uz čakám ze co bude ďalej
Držím ti palce, nech to dobre dopadne!
@kikulienkadd ďakujem
@nella15228 ako?
@nikusiak9 idem na čistenie. Už mu včera nebilo srdiečko
@nella15228 obe babiky odisli? ☹😭
@maciatkoe áno. Pôjdu na histogiu a potom mi budu robiť vyšetrenia už sa mi to stalo pred tým
@nella15228 prajem ti skoré uzdravenie z tejto bolesti... cítim s tebou 😞
@nella15228 aj mna to hrozne mrzi😞 drz sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja neviem ale ja tie dve vidím aj podľa vykrojenia