Je žltý výtok v tehotenstve v poriadku?

sasenka5
17. okt 2023

Mali ste niektora? Vysledky mam ok, kultivacia ok, lekarka nic nenasla, nezistila, ziadne infekcie a bakterie mi nepiste, to iste ani ziadne prenosne choroby. Objavi sa len sem tam, nie pravidelne, mozno raz za tyzden- raz za dva. Mali ste niektora v tehotenstve zlty vytok? Doktorka sa tvari, ze je vsetko ok, ale mna to trocha znepokojuje. Rada by som pocula od niekoho, ze to mal tiez.Vdaka.

nika23t
17. okt 2023

@sasenka5 mala som žltý, aj zelený dokonca. Dr skontroloval, výter bol ok, žiadne ťažkosti som nemala a tiež mi celý čas vravel, že je to v norme, ak sú výsledky v poriadku a ja nemám problém. A to som mala takmer celý čas takto, nie z času na čas. A počas pôrodu aj po ňom všetko ok, žiadna infekcia, nič.

jana0215
17. okt 2023

@nika23t tak isto. Pravidelne sa vracia. Dr mi robí stery každý mesiac. Aj teraz mi preventívne nasadil macmirror, ale stery boli nakoniec aj tak ok. Po vysadení som mala 3 dni pokoj a už ho mám zas.. 🙄

sasenka5
autor
17. okt 2023

@nika23t
@jana0215 vdaka zienky za rady, mali ste ho tiez taky hustejsi? Ono mi to pride ako taky kremovejsi vytok zltej farby…

jana0215
17. okt 2023

@sasenka5 rôzny. Občas taký krémovejší, inokedy taký "soploidný" hlien. Žltý výtok môže byť aj kvôli hormónom. Predsa len, tehotenstvo je na telo obrovská záťaž a hormóny sú ako besné. 😅

sasenka5
autor
18. okt 2023

@jana0215 ďakujem krásne, som po vyšetreni, všetko je vraj v najlepšom poriadku🙏🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre