Je v poriadku hnedkastý výtok v 6. týždni?

emmabb
14. okt 2020

Ahojte, po vsetkom snazeni sa zadarilo 🤗
Som v 6 tt a doteraz som mala uplne ciry vytok a asi od vcera uplne jemny hnedkasty vytok, ziadne bolesti nic a uplne minimlane spinenie. K lekarke mam ist v pondelok. Je to v poriadku? Dakujem

rarara88
14. okt 2020

Neviem, či je to úplne v poriadku.. ja by som to riešila čím skôr a nečakala do pondelku.. ja som tak o prvé prišla.. teraz pri druhom som ho mala zase, ale všetko zatiaľ vyzerá v poriadku ( po nasadení liekov samozrejme)

katka281
14. okt 2020

@emmabb ahoj, aj ja som mala hnedkaste spinenie priblizne v 6tt a tiez ziadne bolesti. U mna to sposobila prilisna fyzicka aktivita, velmi som sa teda veru nesetrila, brala som to tak ze ved tehotenstvo nie je choroba a budem robit vsetko tak ako predtym 😄 doktor ma uzemnil ze sa musim viac setrit, relaxovat, oddychovat, nedvihat veci nad 5 kilo atd atd...zacala som sa setrit a od vtedy som ziadne spinenie nemala. Uz som v 26+4tt a vsetko je ok. Nenamahas sa prilis?

emmabb
autor
14. okt 2020

@katka281 nie,prave mam aj sedavu pracu a absolutne nie manualne narocnu. Preto sa cudujem a nechcem hned panikarat lebo je toho vela na internete. Ja ziadne bolesti nemam, ani to spinenie nieje silne. Ja som aj citala ze to moze byt aj stara krv a musi sa nejeako dostat z tela von. Ja sa aj citim dobre tak neviem

monika8634
14. okt 2020

@emmabb ahoj ja som v 15 týždni a hnedý výtok mám od 7 týždňa. Môj gynekológ mi predpísal Utrogestan a Ascorutin

katka281
14. okt 2020

@emmabb panika urcite nepomoze, to je pravda 😊 ak chces mat istotu, tak treba zajst za doktorom. Radsej tam chod 10x zbytocne ako 1x a neskoro, popripade mu skus zavolat a on navrhne riesenie. Moze ale aj nemusi to byt nic vazne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre