Je to začínajúci potrat?

17. okt 2023

Baby prosím poraďte som 10tt, zajtra ráno som objednaná k dr. po 2 týždňoch. Beriem duphaston od začiatku tehotenstva kvoli špineniu na začiatku, no teraz z ničoho nič sa mi spustilo kopu výtoku takého žlto-oranžového. Šli by ste na pohotovosť alebo počkať do zajtra? Neviete niekto čo to môže byť? :( Bojím sa o bábätko. Brala som len femibion asi pred pol hodinou a teraz do toho ten výtok.

autor
17. okt 2023

Ešte dodám, že to bolo svetlej farby, nič výrazné ani s prímesou krvi, špinenie to tiež nebolo (to od kedy beriem duphaston už nemám asi 4 týždne), bol to skôr žlto oranžový vytok.

barbora0308
17. okt 2023

Kvoli vytoku by som nesla na pohotovost, iba ak by bol sfarbeny do hneda alebo ruzova. Zajtra rano to dr. spomen a on uz zhodnoti, ci je ten vytok OK alebo radsej spravi stery. Skus sa upokojit a prajem krasne a bezproblemove tehotenstvo 🤗!

autor
17. okt 2023

@barbora0308 ďakujeem krásne, keďže som sa už nabehala na tú pohotovosť v začiatkoch kvoli špineniu a aj krvácaniu, tak sa už bojím všetkého🙈 toto ma riadne vystrašilo, keďže už som asi 4 týždne bez problémov, bez špinení a podobne…
Ďakujem ešte raz, verím, že to bude dobre 🙏🙏

barbora0308
17. okt 2023

Plne chapem, presla som si tym...kazda navsteva wc bola riadne stresujuca zalezitost 😏😅.

ivangeline
17. okt 2023

Pokym sa to nepodoba na krv...je to podla mna ok. Zajtra kontrola!

autor
17. okt 2023

@barbora0308 Preesne…ešte mi napadlo (trocha nechutné)😅 ale tak tu sa rieši kadečo, že som mávala taký výtok vždy pri silnom tlačení na veľkej potrebe 🙈 dr. hovorila, že to je ok,že to proste niekto má, no a teraz som síce na wc nebola ale dosť ma nadúva😅😅😅 a teda, či to nemôže byť aj tým…

autor
17. okt 2023

@ivangeline ďakujem baby, nie skôr to bolo veľmi husté, mliečnej konzistencie a riadne žlté…ešte fakt aj ten femibion mi vŕta v hlave, prvýkrát som ho brala takto neskoro večer a vždy mám po ňom zafarbený moč do výraznej žltej, tak či to nemohlo ovplyvniť aj výtok

barbora0308
17. okt 2023

Tak ti poviem, ja mam cely zivot taky vytok a stery a vsetky vysledky mam vzdy OK 🤷 ci tehotna, ci nie cely zivot mam s tymto problemy a nic nezabera...uz som sa zmierila, ze bez intimky nikdy nebudem.

autor
17. okt 2023

@barbora0308 fakt? A nemôže to byť spôsobené aj hormónmi? Je to na nervy, my ženy si teda celkom zažijeme😅

barbora0308
17. okt 2023

Jasne ze ano, ale tak co s tym spravim? 😮‍💨 skusala som vsetko moze aj nemozne, nieco zaberie na chvilu a ono sa to rovnako vrati...ani nehovor, verim, ze po prechode budem mat aspon nejakych 30 rokov pokoj 😅🫤 lebo moja menstruacia, to je tiez kapitola sama o sebe.

autor
17. okt 2023

@ada309 6teho som mala robenú kultiváciu, minulý týždeň prišli výsledky a všetko je ok, žiadna infekcia, baltéria, zápal🤷‍♀️

autor
17. okt 2023

@barbora0308 Jemine🙈to mi je celkom ľútoo, máš celkom veselo, ako počúvam😅 verím ti, žena poskúša všetko..ja som kedysi tiež trpela rôznymi problémami, chronickými, ale ono to samo zmizlo z dňa na deň po 5 rokoch trápenia…verím, že to tak bude aj u teba🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre