Baby prosím poraďte som 10tt, zajtra ráno som objednaná k dr. po 2 týždňoch. Beriem duphaston od začiatku tehotenstva kvoli špineniu na začiatku, no teraz z ničoho nič sa mi spustilo kopu výtoku takého žlto-oranžového. Šli by ste na pohotovosť alebo počkať do zajtra? Neviete niekto čo to môže byť? :( Bojím sa o bábätko. Brala som len femibion asi pred pol hodinou a teraz do toho ten výtok.
Kvoli vytoku by som nesla na pohotovost, iba ak by bol sfarbeny do hneda alebo ruzova. Zajtra rano to dr. spomen a on uz zhodnoti, ci je ten vytok OK alebo radsej spravi stery. Skus sa upokojit a prajem krasne a bezproblemove tehotenstvo 🤗!
@barbora0308 ďakujeem krásne, keďže som sa už nabehala na tú pohotovosť v začiatkoch kvoli špineniu a aj krvácaniu, tak sa už bojím všetkého🙈 toto ma riadne vystrašilo, keďže už som asi 4 týždne bez problémov, bez špinení a podobne…
Ďakujem ešte raz, verím, že to bude dobre 🙏🙏
Plne chapem, presla som si tym...kazda navsteva wc bola riadne stresujuca zalezitost 😏😅.
Pokym sa to nepodoba na krv...je to podla mna ok. Zajtra kontrola!
@barbora0308 Preesne…ešte mi napadlo (trocha nechutné)😅 ale tak tu sa rieši kadečo, že som mávala taký výtok vždy pri silnom tlačení na veľkej potrebe 🙈 dr. hovorila, že to je ok,že to proste niekto má, no a teraz som síce na wc nebola ale dosť ma nadúva😅😅😅 a teda, či to nemôže byť aj tým…
@ivangeline ďakujem baby, nie skôr to bolo veľmi husté, mliečnej konzistencie a riadne žlté…ešte fakt aj ten femibion mi vŕta v hlave, prvýkrát som ho brala takto neskoro večer a vždy mám po ňom zafarbený moč do výraznej žltej, tak či to nemohlo ovplyvniť aj výtok
Tak ti poviem, ja mam cely zivot taky vytok a stery a vsetky vysledky mam vzdy OK 🤷 ci tehotna, ci nie cely zivot mam s tymto problemy a nic nezabera...uz som sa zmierila, ze bez intimky nikdy nebudem.
@barbora0308 fakt? A nemôže to byť spôsobené aj hormónmi? Je to na nervy, my ženy si teda celkom zažijeme😅
Jasne ze ano, ale tak co s tym spravim? 😮💨 skusala som vsetko moze aj nemozne, nieco zaberie na chvilu a ono sa to rovnako vrati...ani nehovor, verim, ze po prechode budem mat aspon nejakych 30 rokov pokoj 😅🫤 lebo moja menstruacia, to je tiez kapitola sama o sebe.
@ada309 6teho som mala robenú kultiváciu, minulý týždeň prišli výsledky a všetko je ok, žiadna infekcia, baltéria, zápal🤷♀️
@barbora0308 Jemine🙈to mi je celkom ľútoo, máš celkom veselo, ako počúvam😅 verím ti, žena poskúša všetko..ja som kedysi tiež trpela rôznymi problémami, chronickými, ale ono to samo zmizlo z dňa na deň po 5 rokoch trápenia…verím, že to tak bude aj u teba🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ešte dodám, že to bolo svetlej farby, nič výrazné ani s prímesou krvi, špinenie to tiež nebolo (to od kedy beriem duphaston už nemám asi 4 týždne), bol to skôr žlto oranžový vytok.