Som 16+0tt..vo štvrtok som bola na kontrole u gyn.všetko ok a nemala.som bolesti. V piatok som mala v celom podbrušku silnejšiu bolesť. Nemala som hnačku ani zápchu. Potom k večeru to ustupilo sobota bola fajn a od včera ma pobolieva na pravej strane podbruško niekedy viac niekedy menej. Chuť do jedla cítim,horúčku nemám..v okolí pupka ma nebolelo a ani sa necítim že dáko malátna...pri prvej si takéto bolesti nepamätám..keď sedím alebo ležím je to OK...a celkovo sa mi to dnes už aj menej ťahá ako včera....neboli to vždy..
@ivkav5 čiže to nemusí byť hneď slepák áno? Lebo keď si to hmatám to nebolí. Včera to napriklad pri kychnutí bolelo ale dnes skúšam kašľať a nebolí to. Neviem,nechcem panikáriť. V živote som s tým problém nemala a to som v prvom tehu nechtiac chrúmala aj zle očistené vajce v rodine s tým tiež nikto nemal problém. Aj bruško sa mi viac vypučilo čiže aj som to prvo pripisovala bábätku ale už keď ma to bolí druhý deň aj keď už oveľa menej tak si už robím scenáre.🙈
Nebooj sa 🙂 Určite nemusí…bolí ťa to len na pravej strane? Keby to bol slepák, tak by to bolo na nevydržanie a myslím, že by sa intenzita bolesti zvyšovala.
@ivkav5 momentálne len pravá strana ale pár dní dozadu celé podbruško sobota bez ťažkostí..a neviem,že by som mala nechuť neviem neviem😄😄a keď si to hmatám nebolí to vôbec. Uvidíme,ako sa to vyvinie. V každom prípade ďakujem za odpoveď.
Neboj sa, myslím, že toto nebude slepák🙂 Aj mňa bolí celé podbruško, dokonca mam pocit, že v ňom cítim také otrasy pri chôdzi, pohybe a podobne. Ale tak vraj by to malo byť normálne
@ivkav5 to že ja som bola už raz tehotná a nie až tak dávno😄2021...ale naozaj si toto nepamätám🤦♀️
Každé tehotenstvo môže byť úplne iné ☺️ to nevadí…neboj prejde to…daj si magnezko prípadne, ak neužívaš:!
@ivkav5 ďakujem.😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som 14tt a už 4 dni pociťujem taký tlak v podbrušku a akoby ťahanie, sem tam aj kríže. Keď som si čítala na nete, čo sa píše, tak sa uvádza, že práve v týchto týždňoch začína bábätko veľmi rásť a naťahujú sa väzivá, ktoré fixujú maternicu a to vraj spôsobuje takúto bolesť.