Zdravim dnes som išla na wc s tým ze sa mi chce strašne cikat tak som sa vycikala a keď som sa obliekla začalo so mňa trošku tiect mala som mokré nohavičky aj legíny som 24tt tehotenstva mám strach😌😌😌
@kristy942003 keď sa to bude opakovať, daj si vložku a s tým čo ti tam vytečie treba ísť na gynekologicky príjem. Na vložku naleju temešváryho roztok a hneď ti povedia či je to plodová voda alebo nie.
@kristy942003 Nemohol to byť len výtok? V tehotenstve je ho viacej.
@kristy942003 daj si bielu vlozku a zanes ju skontrolovať na gynekológiu, kvapnu na to roztok, ktorý odhalí plodovku.
Stalo sa mi par x presne to iste. No prisla som na to,ze akoby mi kusok mocu este vysiel a nevedela som o tom.. ako babo tlacilo na mechur uz.. dala som si farebne bavlnene nohavicky aby som videla,ci tecie nieco ci nie,ak by tak ako radia baby vlozka a ist otestovat.
ak je to plodová voda, tak bude už odtekať stále... ale kedže si len 24tt, skôr to bude ten moč si myslím
@kristy942003 Ak si po vyprazdneni mechura mala mokre aj leginy, zajdi na pohotovost.
@kristy942003 ak by sa jednalo o plodovu vodu zrejme by vytekala stále..pri každom postavení,pohybe..ja som tiež takto bola na pochybách myslela som si že mi uniká moč no bohužiaľ nakoniec sa potvrdilo že ide o plodovu vodu...bola som v 23tt. Držím palce 🙏
Ahojte baby ďakujem vám za rady 🙏🏽❤️ vidím ze niektoré z vás ma taký istý strach ako ja a podobne sa vám deje a ste zvedavé čo mi povedali. Dnes rano som šla k svojmu gyn. robil mi vyšetrenie a povedal ze vyzerá byt všetko poriadku ze aj plodovej vody mám dost ale poslal ma do nemocnice ležať pre istotu tak mi v nemocnici robili vyšetrenie mám všetko v poriadku a robili mi aj ten test čo ste tu spomínali a vyšla mi jedna palička takže plodová voda to našťastie nebola tak to bol ten moč a poslali ma domov. Ďakujem vám veľmi pekne ešte raz a pre tie baby čo sa stalo to iste čo mne nepodceňujte nič a ani nečakajte ak sa vám to nezdá radšej choďte na pohotovosť a budete múdrejšie ❤️ prajem vám všetkým pekný večer a držím palce ❤️👍👍👍
@lovatko Ahoj robili mi test a vyšlo ze plodová voda to nebola. Tak to bol ten moč ale radšej chod na pohotovosť tak ako ja a budeš múdrejšia a hlavne budeš vedieť na čom si ❤️ prajem veľa zdravia a držím palce 🙏🏽❤️
@lovatko to som veľmi rada ❤️🙏🏽🙂
Ja ta nejdem strasit, to isto nie, len bud obozretna a sleduj sa ak by sa to opakovalo, vyhladaj aj dvoch roznych lekarov na konzultaciu..ja som bola na tom podobne, ten ich slavny test vraj tiez vysiel negativne,plodovky vraj dostatok (alebo si len lekar povedal ze v 24tt sa mu neoplati nic robit pre zachranu jedneho maleho zivota) a tak som cely tyzden bola v tom ze mam len taky "silnejsi vytok" az som nasledne rodila v 25tt mrtveho synceka a vo mne uz nebola ani kvapka plodovej vody...opakujem, nechcem ta zbytocne stresovat, len ak sa ti to nebude zdat, nepodcen to ako ja a radsej to ries...vela stastia
@lovatko dcérka sa mi narodila v 25tt, bolo to ťažké obdobie ale momentálne má 3 roky a je úplne v poriadku 🙏..na dôvod prečo mi začala takto skoro odtekať voda sa vôbec neprišlo... Ani žiadna infekcia sa nepotvrdila, tehotenstvo bolo dovtedy úplne bez problémov..v živote by ma nenapadlo že sa môže niečo takéto stať, tak rozhodne netreba v takýchto prípadoch nič podceňovať. Ale pokiaľ test vyšiel negatívne tak s najväčšou pravdepodobnosťou je všetko v poriadku ❤️.mne to test hneď ukázal aj som to stále cítila keď mi vytekala.. hlavne pri postavení a zmene pohybu.tie dva týždne som ležala s odtekajucou vodou v nemocnici kde to stále kontrolovali chvíľu jej bola viac, chvíľu menej ale neskôr už by sa nemohli bábätko v takom minime vody správne vyvíjať 🙁. Prajem všetko dobré hlavne bezproblémové tehotenstvo až do konca ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristy942003 možno si sa nevyprazdnila úplne .alebo v tomto prípade treba dať vložku a ísť k dr ten urobí test na plodovu vodu a budeš múdrejšia