Je reálne, ak matka má krvnú skupinu A negativ a otec A pozitiv, aby dieťa malo O? Čitala som, že áno... máte s tým skúsenosť?
Alela
Ano Lebo acko nie je len AA ale aj A0, a ak su obidvaja rodicia A0 tak vznikne 0 skupina
Aj my to tak mame manzel B+ a ja B- dcera ma 0+🙂
Ano . Ja som tak . Moji rodicia A- a A poz. A ja mam 0 poz.
Ano, aj ja som si myslela, ze som A po rodicoch a po 25 rokoch som zistila, ze som nula😉
Nie je to uplne tvoj pripad, ale ja A+, muz B+, starsi O+, mladsi AB-. Takze vsetko je mozne.
Ano je to mozne.
@majka99999 presne aj u nás tak máme 🙂
@martaniana no mna hlavne mrzi, ze sme taki nekompatibilni, kvoli darovaniu krvi alebo tak. A ze ten krpan je taky zriedkavy typ, keby nedajboze trebalo kostnu dren.
@majka99999 na také ani nemysli..
@majka99999 takéto veci nerieš v hlave, emócie strachu nie sú dobré pre telo ani pre dušu...
Ja mam 0, Syn B a otec dietata ma A. 🙂 vsetko je mozne!
Ja som A-, muž A+, deti najstaršia A+, stredná A-, najmenší 0+.
@martaniana
@0silvia0 baby, bol cez vikend Bol raz jeden zivot a tam bola tato tema, chalani to radi pozeraju, tak ma to napadlo, ze ti moji chalani ani nie su bratia, ale skor ako vzdialeni bratranci, aj povahou, aj vyzorom a este aj ta krvna skupina uplne opacna. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno je 🙂 keď ma človek Áčko tak jeho genotyp môže byt AA a A0(áčko je silnejšia Adela takze ide taktiež o krvnú skupinu A) .. v tomto prípade asi obaja rodičia boli A0 a dieťa od oboch zdedili práve tu 0 , takze bude 00