Je tlak na ľavej strane podbruška normálny?

jessinocka
24. nov 2013

Ahojte, som v 5tt podla poslednej menstruacie 19.10, tedt dom si robila 21.11 poobede, vysledok bol slaba druha ciarka. Potom 23.11 rano uz takmer rovnako silna ciarka. Ovulku mam okolo 23DC. Okolo terminu MS som citila bolesti v podbrusku, teraz citim tlak skor na lavej strane, je to v poriadku? K Dr asi nema zmysel ist, kedze je to tak skoro, asi by nic nevidel. Citala som tu o mimomaternicovom teh. a ostala som zneistena, ci su tie tlaky na strane v poriadku :( nerada by som nieco zanedbala...dakujem za rady s skusenosti.

katka3081
24. nov 2013

Ahoj, to iste som mala aj ja. V 6 tyzdni ma dokonca dost pichalo v bruchu. Bola som u dr. a povedala, ze je to celkom normalne pokial nekrvacas. Totiz roztahuje sa ti maternica a pri tom sa ti natahuju aj vajecniky. Takze pokoj. 🙂

sandra86
24. nov 2013

@jessinocka pokial nemas hnedy vytok alebo rovno krv, je to ok

jessinocka
autor
25. nov 2013

Dakujem za rady 🙂 nekrvacam a nemam ani vytok, takze to hadam bude OK. Ale rozhodla som, ze ak sa to nahodou zacne zhorsovat, tak pojdem pre istotu k doktorovi.

nikka69
24. feb 2014

@jessinocka mas presne rovnaky termin ako ja 🙂 som v 19tt a mam tlak v lavom podbrusku. Vobec neviem co to moze byt a ci je to ok. Ty si uz viackrat taketo bolesti nemala. Ked lezim,je to lepsie,ale pri chodzi je to hrozne. Ako by sa mi tam nieco zaseklo. Ak to neprejde,tak pre istotu pojdem k lekarovi. Daj mi prosim vediet 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre