Je stres na začiatku tehotenstva nebezpečný?

2. apr 2024

Je stres nebezpecny na začiatku tehotenstva?

reanda
2. apr 2024

stres je nebezpecny vzdy

veselo_neveselo
2. apr 2024

Presne tak, vzdy je nebezpecny. Ale ak to ma byt, tak to bude. Inak by sa deti pocas vojny nerodili...
Samozrejme, najhorsie su take stresy kde ide o zivot (nehody, napadnutia, urazy), ale take "bezne" stresy a nahanacky podla mna skor brania vobec otehotniet.

cookie29
2. apr 2024

presne to som sla napisat, stres je nebezpecny vzdy, najma dlhodoby

ailiba
2. apr 2024

Urcite to nie je dobre... Ale za mna, ked sa babo ma narodit, tak prekona aj stres, aj vsetky ine zle veci. Dokazom toho je moj druhorodeny syn. Ale zas je to chlapik, ako z ocele.

vandicka7
2. apr 2024

@reanda si mi to vzala z ust. No isto by som si davala bacha na stres v celom stadiu tehotenstva dokonca aj v stadiu dojcenia.

zorkahorka
2. apr 2024

Aky velky stres mas na mysli?
Nikdy a mu celkom nevyhnes.
Druhe tehotestvo som bola extremne nervozna, starsi syn ma neskutocne hneval. Druhy syn je zdrave a pokojne dieta

reanda
2. apr 2024

@vandicka7 najlepsie je nemat v zivote stres vobec, nielen pocas tehotenstva a dojcenia 🙂 .. a ano, da sa to.. nejde ani tak o to sa vyhybat stresovym situaciam, ako naucit sa prave neprezivat situacie ako stresujuce.. lebo niektori ludia si vyrobia stres aj tam, kde nemusia.. a potom jasne, ak mam v zivote nieco, co ma permanentne stresuje, tak sa zamysliet nad tym, ci to v tom zivote vobec potrebujem mat.. ako praca, vztahy.. vsetko sa da prehodnotit..
tuna nevieme konkretne, o co ide, tak tazko pisat adresnejsie

misana84
2. apr 2024

Neboj sa, ja som mala začiatok tehotenstva veľmi stresujúci asi najhoršie obfobie a mala to prežila ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre