Ahojte, som 29tt, zhruba od 26tt cítim malého už pekne vysšie pri pupku kopkať, avšak sú dni kedy presne viem, že je pretočený naopak a keď je dole koncom panvovým tak ho cítim kopkať úplne dole, mám pocit, že až v nohavičkách🙈😄 teraz ho ale tak cítim už 3. deň, je to ok, že je bábo takto nízko? Vďaka.
@sejbipi ďakujeem 🙏 anoo ešte tam vystraja riadne ale tie kopy nizko sú také nepríjemné a ja sa cítim dosť nesvoja neviem prečo, mam radšej keď je pekne hore😂
Mám to presne rovnako ... som 25tt, ale niekedy je veeeľmi nízko a je to presne také až nepríjemné, že mám pocit, že nohu má v pošve 😂 ... nie je nad to cítiť pohyby okolo pupka, vyššie 🙂
@juja_01 presnee!!🙏🤣 ako to je možné božinku..tie deti da tam točia ako na kolotoči
V pondelok mam poradnu, tak som zvedava ako bude ulozena 😊
@juja_01 ja nechapem tomu, že dnes cítim súčasne pohyb aj hore ale aj dole🤷♀️🤣 neviem čo je kde🤷♀️😂
Ja to tiez vobec neviem urcit co je ruka co noha a spol 😂
@juja_01 mne baby hovoria všetky, že presne budeš vedieť rozoznať každú časť tela bábätka v brušku🙄🙈🤣 no ehm…neviem absolutne
Presne .. a stikutku tiez casto spominaju, ale asi som daka cudna 😂 mooozno tusim kedy to je, viac pravidelne pohyby, ale ci to je isto ono si clovek nema ako potvrdit
@juja_01 presne tak🙈🤣 no nie som v tom sama evidentne…inak aj ty niekedy cítiš menej a niekedy je také aktívne babo? Moj jeden deň tam robí pohyby jak škrečok v kolese a na druhý deň nič až v noci začne😂
Ano ano presne tak isto to mame, niekedy aj dva dni kludnejsie a niekedy je den, ze mam pocit, ze sa ide prekopat von 😂 .. a zakon schvalnosti je samozrejme ked tatik da ruku na brucho, v tom momente sa ani nehne 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno, je. Ešte stále má ako-tak dostatok priestoru sa hýbať a premiestňovať 😊