Je normálne pichanie v pošve na začiatku tehotenstva?

martinka00623
29. apr 2021

Mam otazku dva dni citim pochnutie v posve aj tam dole ma pobolieva ... je to normálne na začiatku tehotenstva ? Ze ma picha aj pobolieva ! Bojím sa velmi ! Moj dr je na dovolenke a aj tak je este skoro ist k dr . Beriem tehonske vitaminy aj magnezium ked ma pobolieva podbrusko to mi poradili v lekarni ze mozem brat ze sa nemusim bat ze je to aj proti protratu ... ma niekto skusenosti ze na zaciatku picha a pobolieva ?

jazula
29. apr 2021

Ak je to tak skoro, že je ešte priskoro ísť k lekárovi (ja som bola prvý krát v 5tt, ešte chudák doktor videl len bublinku, o týždeň neskôr bolo už aj srdiečko), tak robíš podľa mna maximum...myslím tým vitaminy, zvyšok už asi bude na prírode, či sa uhniezdi... Hlavne sa nestresuj, tým ničomu nepomôžeš 🤗. Ja som prvorodička v 37tt a mám pocit, že od začiatku ma stále čosi pichá, pobolieva, ťahá...

martinka00623
autor
29. apr 2021

@jazula ano preto nejdem este pretoze je skoro ... aj ja cakam prve babätko a preto stale oddychujem ked citim ze ma zacina pichat v podbrusku hned si lahnem ... cez leto som potratila v 5tt a bojim sa velmi davam si velky pozor ... len to pichanie v posve sa bojim velmi ... cca 2 minuty trvalo pred hodkou ... vecer ma tam dole bolelo ... sex nemam pockam aspon do 3 mesiaca alebo ako povie dr ...

jazula
29. apr 2021

@martinka00623 Držím palčeky, nech to vyjde 🤗. Zatiaľ skús relaxovať, pusti si pekný film, hudbu, nalaď sa pozitívne, nech sa aj telo uvoľní a tá tvoja bublinka môže v kľude rásť 😊

martinka00623
autor
29. apr 2021

@jazula ďakujem pekne 😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre