Ahojte baby, som v 23 tt a už týždeň ma páli jazvy na maternici (myslím si že je to vnútorná jazva).... Na začiatku minulého roka som mala vykonaný cisársky rez... Páli ma vždy pred spaním a v noci, málokedy cez deň. Máte s tým niektorá skúsenosti? Lebo ma strašili že hrozí ruptura maternice, ale myslela som že až pri pôrode... Poraďte 😉
@atap Ahoj 🙂 mna by veľmi zaujímalo,ako ti to dopadlo.Ja som v 21tt po dvoch cisarskych a tiež pocitujem pálivú bolesť na pravej strane pod jazvou,no niesom si istá,či je to jazva pretože mi bolesť prechádza niekedy až na klb.Dr.ma poslala na urolog.tam všetko v poriadku,po gyn.stránke sme tiež v poriadku,naozaj neviem čo by to mohlo byť,už som zúfalá ☹ Mimochodom máš krásne detičky 🙂 Pekný den vám prajem 🙂
Ahoj, no ako to dopadlo... Super, mame krásne zdravé dieťatko... Po Prvom neuspechu sme sa konečne dočkali... Na to palenie mi dr. povedal že to nevadí a je to normálne. Ty máš už 2 sekcie za sebou tak teba to bude boliet ešte viac. Porodila som 16 dni skôr ale všetko ok. Držím palce!
@atap rodila si cisarskym?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som na tvojom mieste navstivila lekara. On moze najlepsie posudit, ked kukne do bruska co je vo veci a co pripadne hrozi... Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!