Ahojte chcem sa opýtať, je normálne že v prvom mesiaci tehotenstva nevidieť na ultrazvuku nič? Dnes som bola u gynekológa pretože som mala pozitívny test ,pán doktor mi začal hmatať bruško a povedal že tam cíti tehotenstvo ale keď začal robiť ultrazvuk tak nič tam nenašiel vraj to asi bude mimomaternicové tekotenstvo 🥹 prosím mala z vás niektorá takýto problem? nechcem prísť o dieťatko
@dadka1997 no ak som to správne vyrátala cez apku tak 5 týžden keďže menzes som mala naposledy v novembri 28 noo to sa aj ja čudujem pretože toto bude moje druhé bábo a pri prvom som ešte niečo také nezažila zobrali mi krv a podľa toho sa zistí o aké tehotenstvo ide 🥹
V piatom týždni môže niečo vidieť ale ide aj o kvalitu ultrazvuku. Väčšina lekárov ťa skôr ako 7.-8.týždeň ani neobjedna.
@januska12323 a je normálne prosím vás keď mám bolesti na pravej strane pod bruškom? Je to skôr taká krčovita bolesť ktorá netrvá dlho
hmatom citil tehotenstvo, to si dufam robis srandu a dokonca mimomaternicove 🤷♀️ absolutne suhlasim s @monsterablue, tvoj lekar studoval na vysokej skole zivota?
@alenkapacajova ahoj ja som mala ms 27.11 a bola som u doktora v pondelok a tak isto videl len záblesk na plod si musíme počkať takze nepočkala by som 😇 držím palce
@naatty10 a máte bolesti kŕčovité v podbrušku na pravej strane?
@alenkapacajova nie ..
@januska12323 máte pravdu teraz som prišla s pohotovosti a tam im pekne ukázalo na ultrazvuku plod 🙂
@alenkapacajova a potom v ktorom tt si ? V piatom tt vidiet maximalne gestačný vak, ak vôbec...
A urychlenw treba menit doktora, tára 2 na 3
Zmen lekara, akoze tazky amater. Vysetrovacie metody z roku pana. Dobre ze si bola na pohotovosti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alenkapacajova v ktorom akoze tyzdni by si mala byt? V prvych tyzdnoch teda nemusi byt nič vidiet, a z coho usudil a hned ta musel vystrasit mimomaternicovym ? A este nechapem akym sposobom dotyku po hmatani bruska zistil, ze je to mozne tehotenstvo keďže na zaciatku tehu je maternica malicka, a az postupne sa zacina roztahovat 🫣🫣🫣🫣🫣🫣😳😳😳😳