Je normálna nespavosť a časté močenie v noci v tehu?

adrianave
10. jún 2011

Ahojte,chcela by som sa spýtať či aj vy máte podobné problémy v tehotenstve,Som v 31.týždni,a od začiatku tehotenstva mám problém so zaspávaním a často chodím na záchod v noci najviac 4-5krát,niekedy zaspím hned a inokedy sa mi nedá spať,potom ráno musím vtsávať o 7mej pripraviť synovi ranajky a desiatu,niekedy vstanem aj skôr,inokedy presne,ptom už neviem zaspať,ale ked sa vyspím zle v noci,tak spím ešte ked syn odíde do školy.Už ma tá nočná nespavosť tak unavuje že som z toho vyčerpaná niekedy až nervozna.Mala ste niektorá tiež podobné problémy?

m_o_n_c_a_k
12. jún 2011

@adrianave jasne ze ano myslim ze tym trpi vela tehotnych zien som tiez v 31tt teraz je to trosku lepsie ale to len obdobne..inak na zaciatku som chodievala tak aj 4 krat za noc. a tiez som bola hotova ked som rano k manzelovi vstala na pol piatu a potom nnie a nie zaspat. pustila som si telku a unava dosla sama. vzdy si najdi cas na spanie ked si sama doma ,ked mas syna v skole a podobne. ved tehotenstvo treba trosku aj zneuzivat. a ked si unavena chod spat ,necic sa a nepretazuj zbytocne :D a ak ti mozem poradit cez den pi vela a predtym nez ides spat nepi aspon hodinu dve a predtym nez si ides lahnut chod sa vycikat ,ked mi netreba hned pockam a potom ked sa vycikam idem si lahnut, to ti pomoze obmedzit chodit na wco pocas noci aj jeden da krat.a hlavne nepi v noci ak mas sucho v ustach iba si preplachni usta vodou ale nepi.

lucinka4747
13. jún 2011

@adrianave Ahoj ja som v 23.tt a tiež mám problémy so zaspávaním, alebo sa v noci veľmi často budím ☹ a to nehovorím o tom ako často navštevujem tualetu, kôli močeniu. Niekedy je to 5 krát za noc. Som z toho potom cez deň unavená a sem tam aj nervózna. 😠 Snažím sa to dospať keď mám čas cez deň 😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre