Ahojky, chcem sa opytat, sem tam ma pobolieva spodok bruska a dnes ma zacali boliet krize je to normalne? Nie je to prichadzajuci potrat???? dakujem za odpovede
A bude to stále horšie a horšie. Mna v tehu hrozne boleli kríze a myslela som,že pôrodom to skončí....kdeze....sú dni,kd sa ani nevyrovnam;)
mňa boleli tiež kríže, ale až tak, že ak som si ľahla na chrbát, nedokázala som sa už otočiť, musel mi pomáhať manžel.....
no u mna to bolo to iste, bolesti v kryzoch az take silne ze som sa ani ja dakedy nevedela ani postavit, hlavne pri prvom tehu, som si ani na chrbat nemohla lahnut, a tie bolesti mi ostali aj do dnes, ked som hlavne pred menzesom.
No mna tiež tak boleli kríže atiež som si myslela,že pôrodom tto skonči .Dcéra má 4roky a mna stále bolia 😒 Ale záleží aj natom ako tie kríže bolia ,lebo moja sestra tak skončila v nemocke s predčasným pôrodom,ale ustali to a vydržala do termínu.Neviem ako ju boleli,ale šli k lekárke atá ich poslala rovno do nemocnice.
V tomto tyzdni to kontrakcie v krizoch nebudu, to az ked je velke brucho. Holt, mas slabe brusne svaly a svaly na trupe, tym padom mas pretazeny chrbat. Zial v tehu sa to uz velmi neda ako napravit 😒 Ale aspon si obcas skus stiahnut svaly podbruska, nech sa na chvilku ulahci chrbatu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no mna krize boleli od zaciatku a je to stale horsie a horsie.... aj podbrusko zvykne bolievat.... neboj sa je to normalne 🙂