Mali ste tiež tento problém? Znamená to niečo pre dieťa? Predpísal mi lekár hormón štítnej žlazy, nie je to nebezpečné?
To je v tehu nieze nebezpecne, ale ak ti to telo nevytvara same ako aj mne, tak je to nevyhnutne pre zdravy psych. vyvin babatka...
každá takáto porucha je nebezpečná pokiaľ nie je podchytená lekárom,čo nie je tvoj prípad,berieš lieky a ak si dobre nadstavená nemal by byť problém,inak treba sa pýtať lekára,ten ti najlepšie vysvetlí ,čo a ako 🙂
lieky ber, keby si ho mala nedostatok v prvom trimestri, to je problem, od 12.tt. sa hormony stit. zlazy reguluju uz babatku same. V kazdom pripade lieky uzivaj ako ti kazala dr.
Ahoj, tiež mám túto diagnózu a tiež mi nasadili lieky - Euthyrox až v 6. mesiaci. Ale asi 2 mesiace predtým som bola sledovaná. No moje obavy sú podobné, hlavne či tie lieky neboli nasadené neskoro ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj mne zistili znizenu funkciu pri druhom tehotenstve v 2 mesiaci. Hormon ktory ti predpisal zdrava stitna zlaza vytvara sama, ty ju budes uzivat vo forme tabliet na doplnenie takze nebezpecna nie je.prave naopak .
Nemusis mat ziadne obavy. Lekar ta bude sledovat a podla potreby menit davku daneho hormonu.
Euthyrox beriem uz stvrty rok a medzicasom mam uz aj tretie dieta.nemusis mat obavy.