mam dvojitu maternicu a na zaciatku tehotenstva mi povedali ze budem rodit sekciou.teraz som v 38tt a dr mi povedal ze si mysli ze to bude prirodzene.prosim tie ktore mate s tym skusenost ako ste teda porodili?ja sa velmi toho bojim radsej by som chcela tu sekciu. dakujem za odpovede
ahoj, ja som mala v porodnici na izbe "kolegynku" 🙂 ktora mala maternicu zrastenu nejakou blanou a tak ju mala rozdelenu na 2 casti - a aj deticky vzdy nosila v jednej z nich - a to prve porodila prirodzenym porodom a druhe uz mala sekciou.
ja by som sa zbytocne nestresovala a nechala to na odbornikov - sama som mala ist prirodzene a nakoniec mi robili akutnu sekciu - takze sa neboj, keby to nakoniec neslo prirodzene spravia ti sekciu - zbytocne sa budes stresovat dopredu a zneprijemnovat si "tu druhu alternativu". nerobi to dobre ani tebe ani babatku 🙂
ja to mam tiez a mam dve zdrave deticky,porody prirodzene bez problemu,skor byva problem otehotniet a vynosit babo,dvakrat som potratila a teraz cakam tretie babo a zacali komplikacie,tak dufam,ze rychlo prejdu a bude vsetko ok
😖
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj skus sa informovať na www.poradnagynekologa.sk