Je možné rodiť prirodzene s dvojitou maternicou?

minkaa
13. apr 2015

mam dvojitu maternicu a na zaciatku tehotenstva mi povedali ze budem rodit sekciou.teraz som v 38tt a dr mi povedal ze si mysli ze to bude prirodzene.prosim tie ktore mate s tym skusenost ako ste teda porodili?ja sa velmi toho bojim radsej by som chcela tu sekciu. dakujem za odpovede

dadulka256
13. apr 2015

ahoj skus sa informovať na www.poradnagynekologa.sk

ericap
13. apr 2015

ahoj, ja som mala v porodnici na izbe "kolegynku" 🙂 ktora mala maternicu zrastenu nejakou blanou a tak ju mala rozdelenu na 2 casti - a aj deticky vzdy nosila v jednej z nich - a to prve porodila prirodzenym porodom a druhe uz mala sekciou.
ja by som sa zbytocne nestresovala a nechala to na odbornikov - sama som mala ist prirodzene a nakoniec mi robili akutnu sekciu - takze sa neboj, keby to nakoniec neslo prirodzene spravia ti sekciu - zbytocne sa budes stresovat dopredu a zneprijemnovat si "tu druhu alternativu". nerobi to dobre ani tebe ani babatku 🙂

adamkohlusko
30. apr 2015

ja to mam tiez a mam dve zdrave deticky,porody prirodzene bez problemu,skor byva problem otehotniet a vynosit babo,dvakrat som potratila a teraz cakam tretie babo a zacali komplikacie,tak dufam,ze rychlo prejdu a bude vsetko ok
😖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre