Je možn prerušenie tehotenstva v 20. týždni?

21. sep 2022

Ahoj je to citlivá a bolestivá téma.....je možné prerušiť tehotenstvo zo psychických dôvodov matky?prve dieta autista.....ťažký .....je to ťažké .....nechcem sa rozpisovať dakujem

martinkatinka
21. sep 2022

V 20.tt urcite nie

tinkavvv
21. sep 2022

Na slovensku len z dovodu poskodenia plodu v takomto vysokom stadiu.
Psycholog / psychiater nepomahaju?

gubcikova
21. sep 2022

Ako nechápem prečo to riešiť až v 20tt prečo si to neriešila do 9tt?

kacena4
21. sep 2022

ahojko asi sa jedna o skratove myslenie v tejto chvili, kedze si do 20tt nic take neriesila. ak mas problem so synom aj so sebou treba riesit lekara, lieky, popr. skusit umiestnit dieta do zariadenia a nie riesit potrat. tym nic nevyriesis. drzim palceky aby sa nasla dost sily riesit svoje sklamanie

miskamicha
21. sep 2022

Prosim ries to s odbornikom. Ak je jedno dieta autista neznamena ze to tak bude zas. Drzim silno palce aby si nasla vela vela sily a aby sa naslo vhodne riesenie.

matkahelka
21. sep 2022

na SR je mozne UPT do 12 tt z rozhodnutia matky, po 12tt je mozne uz len v pripade, ze je dietatko nejakym sposobom chore/postihnute

drahomirrra
21. sep 2022

Ježišikriste....To snáď nemyslíš vážne. Nie, nedá sa.

kiki68
21. sep 2022

Nie je to mozne. Ani v zahranici v okolitych krajinach. Jedine tam musi byt vazne postihnutie, autizmus surodenca nie je vazne postihnutie, ktore by sa dalo diagnostikovat. Tak mali ste cas do 12tt ked uz.

miadi
21. sep 2022

V kanade sa da do 24tt ale z vaznych zdravotnych problemov plodu nie psychickeho stavu matky. Mozes dat dieta po porode na adopciu, Znama ma prve dieta tazkeho autistu a druhe zdrave ju drzi nad vodou.. teraz Hlavne ries svoj psychicky stav:

bboossoorka
21. sep 2022

Ahoj dá sa.na súkromnej klinike v Leviciach alebo v blave

bboossoorka
21. sep 2022

Kľudne napíš spravu

arvven
21. sep 2022

Ahoj, myslim ze to nie je mozne. Ale verim ze prezivas narocne chvile so synom a je ti zrejme tazke predstavit si k tomu vsetkemu este babatko.
Ak by si sa chcela o situacii dalej poradit, odporucam poradnu Alexis, maju skusenosti so zenami prezivajuce nechcene/ neplanovane/ komplikovane tehotenstva. Da sa s nimi nakontaktovat online. Pripadne kludne aj so mnou ak by si chcela ( som detska psychologicka)
. Verim ze by sa podarilo najst riesenia ci urobit nejake kroky ktore by ti celkovo pomohli. Zrejme toho bude viac co ta zatazuje (ci dlhodobo vytazuje) okrem tehotenstva. Prajem vela sil.

anomylka
23. sep 2022

Daj dieta na adopciu a potom si ries svoju hlavu na psychiatrii. Totiz len vrah vie zabit svoje nenarodene dieta.

vorkola
23. sep 2022

Ja poznam jednu rodinu,ktorej prve dievcatko sa narodilo bez prstov ,teda ma len zapäsie , na jednej ruke len 2 prsty,a druhe sa im narodilo uplne zdrave,takze druhe nemusi byt postihnute

bboossoorka
7. okt 2022

@anomylka toto je chorá odpověď.riws svoj život nie jej.

janasim
7. okt 2022

do 12tt ,asistovala som žial v minulosti pri tomto a už 12 tyzden bol masaker

janynka00
7. jún 2024

@bboossoorka pisala som spravu

mamina7070
7. jún 2024

mozno skus zaridenie pre starsie dieta na tyzdnovky cez prac tyzden tam vikend doma ale hospitku v kremnici nech si oddychnes a naberies sil

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre