13.12.2023 som mala poslednú menštruáciu,pred dvoma týždňami mi bolo potvrdené tehotenstvo cez krv HCG som mala 6000 povedal o dva týždne naspäť mám ísť teda zajtra ale už dva týždne mi je zlé skoro celý deň som stoho zúfalá 😒sú nejaké tabletky pro nevoľnosti?
@neaa nie nie je a bude horsie. Jedine co ti poradim nastavit sa v mysli, ze to vsetko za to stoji a vysledok bude nadherny.
@beata_k
@natalia2007 wow. Na Slovensku nič na tehotenskú nevoľnosť nie je registrované? Mala som kamošku, ktorá trpela nadmernou tehotenskou nevoľnosťou - nemohla ani piť, lebo hneď sa jej obracal žalúdok. Celé tehotenstvo zvládla nakoniec v pohode vďaka liekom. Čo robia lekári na Slovensku s takými prípadmi??
Presné tiež neviem poriadne jesť ani piť hneď mi je zlé 😒 zajtra sa skúsim opýtať či sú nejaké tabletky lebo to ťažko zvládam už dva týždne
Lezat po.troche mineralku suchare nehybat sa a trpiet.trosku pomaha antimetil a renie a zazvorove lizatka
@neaa volnopredajne lieky na nevolnost, aj tehotensku su Antimetil
@annm81 ja som vyskusala trojo volnopredajnych liekov a jedny na predpis. A nezabralo mi nic, prevracala som prvych 5 mesiacov .
Mne nič nepomohlo tiež mi bývalo veľmi zle nemohla som riadne ani piť nie to ešte jest ... trvalo to 7 mesiacov cca to bol des . Nakoniec som bola aj na i fuziach dehydrovana vyhladovená..ledva som tam došla... doma som sa nemohla ani len pozrieť na ladnicku lebo ak son tak spravila dovidenia už to išlo von .uff keď si na to spomeniem ...
Žiadne lieky mi nepomohli nič čo radili lekári:/ držím palce nak ta to čím skôr prejde a užívaš si tehu. ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@neaa Zial, nie.