Je menštruácia počas tehotenstva skutočne menštruáciou?

sonicka96
16. apr 2019

Dobrý večer.
Dnes som to videla jeden príspevok a tam jedna pani komentovala slečne že ak je tehotná tak určite už nemôže mať krámy takže ak to neboli krámy tak čo teda?! Lebo ja som tehotná tiež a mešká mi to test dopadol ll tak chcem vedieť či som dlhšie tehotná alebo až keď mi začala meškať...
Teda chcem vedieť aby ste boli v obraze.... Ak je žena tehotná a krváca ako keby mala menštruaciu, aké není to ona, čo to potom je?

danyb
16. apr 2019

Neviem presne ci som z tvojho prispevku spravne porozumela otazke... ale ak sa pytas ci zena moze mat pocas tehotenstva menstruaciu, tak nie nemoze... menstruacia je odlupovanie sliznice maternice co vylucuje aj uhniezdene vajicko, takze tehotenstvo by nebolo prosperujuce.. ale je mozne ze pocas tehotenstva dochadza ku krvacaniu, ktore moze mat rozne priciny, ci uz hormonalne, alebo cysra, prasknuta cievka, myom... ale to nie je menstruacia 😉

tosomja
16. apr 2019

Tehotenstvo sa počíta od poslednej menštruácie. Ak nekrvacas, bud rada. Je všetko OK. Ak krvacas, tak sa spýtaj Dr, ci je vsetko OK.

sonicka96
autor
16. apr 2019

Nie nie všetko je Okey, mám zdravé 5t tehotenstvo len to má zarazilo že slečna písala že je tehotná a že má ešte menštruáciu... Preto sa pýtam či je to možné 🙂 ďakujem ❤️

mirkazdenko
16. apr 2019

Pocula som vela pribehou, ked dievcata boli tehotne a cez to v prvych mesiacoch mali aj menstruaciu...moja blizka kamoska to tak tiez mala, prve 2 mesiace vobec nevedela, ze je tehotna 🙈

daniell_ka
16. apr 2019

Máme dva vaječníky takže možné to je len to nie je normálna menštruácia.Môže to byť pokles hormònov.Každá inteligentná a trošku vzdelaná žena si všimne, že to nie je normálna menštruácia.Stačí si pozrieť zloženie menštruačnej krvy.Pred otehotnením a Po.Ja neviem ale ja si vždy všimnem každú zmenu a aj zloženie krvy.Určite tehotná žena nekrváca tak ako predtým.Treba si viac všímať svoje telo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre