Ahojte hospitalizovali ma krvacam mám hematom je šanca ešte? Test ešte dnes bol taký.
Ja som mala tiež. Je dôležite aj aký je veľký. Nebola som však v nemocnci. Oddychovala som, nič som nerobila. A momentálne som 18tt.
@stellarstar no napichali ma a čakať som v 6tt čo je skoro
Samozrejme,že šanca je...krvácas lebo je tam hematom..ak nieje nad bábätkom je lepšie,no ani to nemusí znamenať hneď zle ...
.
Držím veľmi palce ❤️
@kika541996 no nič mi zatiaľ nepovedali, uvidíme
@sofia1979 ja som bola tiez v 6tt. ked som ho mala. P
@kika541996 a ako si dopadla
@sofia1979 ja som ho mala tiež ale naozaj obrovsky, dva mesiace lezania aj v nemocnici.
@sofia1979 som teraz v 18tt. Vstrebal sa.
@kika541996 to som rada drž sa nech babetko rastie
@marhulka13 och ale som rada že to dobre dopadlo a boli aj bolesti
@sofia1979 žiaľ, nedopadlo to u mňa dobre. Ale u mňa bol ten nález naozaj veľmi zly
@marhulka13 ach to ma mrzí u mňa to tiež neviem, ako dopadne
@sofia1979 ahoj ja som mala tiež hematóm, bola som po IVF a krvacať a špiniť som začala prakticky od začiatku tehotenstva ešte pred potvrdením, mala som prísny kľudový režim a špinenie do konca 1. Trimestra, boli to galeje, každý deň som sa veľa modlila len nech to malé vydrž,í nech to nevzdá. Aktuálne tu pri mne spinká v kočíku, dotiahli sme to do úspešného konca. Držím palce aby ti to dopadlo rovnako, drž sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sofia1979 v nemocnici čo povedali?