Interrupcia v 11. týždni

3. jún 2024

Ahojte
Som 11+x a chcela by som ísť na interupciu.
Boli ste niekto a dopadlo to dobre? Nemáte žiadne nasledky?

ahhola
3. jún 2024

No urcite niekto bol aj v 11.tyzdni,kedze rocne chodi 8 000 na prerusenie.
Urcite to dopadlo dobre, tehu bolo prerusene... 🥀🥀

osky
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
osky
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domka222
3. jún 2024

Skôr si polož otázku, či to ešte stíhaš.

osky
3. jún 2024

Nastuduj si nieco o tom co tvoje dieta bude pocas toho zakroku prezivat.
Neviem,co ta k tomu vedie,ale ak je to len trochu mozne,nepodstupuj toto hrozne zverstvo...

osky
3. jún 2024

@ahhola prerusene?
Veru,pouziva sa tsto fraza.

No v skutocnosti je nadobro ukoncene..

Kto vymyslel ten vyraz-prerusenie tehotenstva...ach

trgypadl
3. jún 2024

@osky prosim Ta neodsudzuj cloveka ,ked nechodis v jeho topankach…a hlavne jej nedavaj tieto nevyziadane rady…myslim,ze autorka ma uz teraz na pleciach viac nez dost

osky
3. jún 2024

@trgypadl kde som koho odsudila?
Ja som ju len poziadala,nech to este zvazi...
Upozornit na chybu,a ukazat pravdu...co je na tom zle?
Za to,ze nejaky hlupak toto schvalil,nic to nemeni na tom,co vsetko to obnasa.
Netreba sa tvarit ze je to ok...
Za to ze vela ludi robi hluposti ,koli tomu sa to nemusi brat ako nieco normalne...

osky
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ahhola
3. jún 2024

@osky ano, mali byt uvodzovky. Je to oxymoron,ale prerusene je.
Korektne by bolo...
Umele prerusenie tehotenstva + vrazda plodu. 🌿

trgypadl
3. jún 2024

@osky myslim,ze toto slovne spojenie ,ze nech to este zvazi uplne staci….urcite vie co to obnasa,

sisa_s
3. jún 2024

11+x je kolko? Upt ti urobia max. do ukonceneho 12tt...presiahnes tuto dobu a mas smolu

marcela199
3. jún 2024

Neviem prečo ma niekto potrebu sa vyjadrovať k tomu čo chce niekto spraviť, ja si myslim že je to každeho osobna vec čo spravy zo svojim telom/životom. Možno nema na vyber, netreba “sudiť” ak o jej živote nevieme nič. Myslim si že pani/slečna si dostatočne zvažila pre a proti ked čakala do tohto “vyššieho” tyždňa. Pyta sa na nasledky, ja som bola na kyret v 10tt (nebilo srdiečko) nemam žiadne nasledky, otehotnela som po 8 mesiacoch znova a toto tehotenstvo pokračuje zatial bez problemov (som 26tt), no každe telo je ine a reaguje inak takže asi nikto vam nezaruči že nebudete mať nasledky po.
Ako pišu vyššie je otazne či to ešte stihnete.
Prajem veľa sil.

inga93
3. jún 2024

@osky len to, co si myslis ty, je pravda? nikto iny nema pravdu?

osky
3. jún 2024

@inga93 co si myslim ja?
Ved to je fakt.
Dala som video...
Co si ja myslim,je uplne nepodstatne...
Je daaaaavno vedecky i medicinsky dolozene,ako sa dieta v maternici vyvija...
Co s tym ma co ja si myslim???
Nejak si mimo...

autor
3. jún 2024

@sisa_s ahoj, 11+0. Nevieš dokedy sa to dá? Všade píšu ukončený 12 týždeň, čiže 12+6?

@osky ďakujem za vyčerpávajúce informácie. Mám však prosbu.
Prosím ťa, sama som prekvapená aké empatické baby sa mi tu zišli a som za ne vďačná, daj im pokoj. Ďakujem.

deedol
3. jún 2024

Podla mna 12+0, autorka, over si to

veronikaszabova
3. jún 2024

11tt+6 je ukonceny 12tt

veronikaszabova
3. jún 2024

@deedol 12+0 uz je prebiehajuci trinasty tyzden

sisska96
3. jún 2024

Radšej sa ponáhľaj, keď chceš ísť na potrat, lebo potom zmeškaš termín a bude prúser.

lavender94
4. jún 2024

Máš na to par dni, plus ešte tá hlúposť s čakaním 48 hodinovým, takže ak to fakt chceš, rieš to ešte dnes. Tehotenstva sa prerušujú aj neskôr, len nie na SR. Následky to môže mať vždy, s tým treba počítať. Ale zas toľko tých žien, čo by mali trvale následky nie je.

A dievčatá, ona sa vás nepýtala čo si o tom myslite, nechápem prečo tu mate zas potrebu vypisovať tieto veci. Človek ktorý sa rozhodol pre potrat nepotrebuje počuť tieto pasívne agresívne citove vydieračky. Reálne to nikomu nezmení názor, skôr len naserie

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ahhola
4. jún 2024

@lavender94 pretoze ide o Zivot, o nic viac, ci menej... Aj to male sa naserie, ked ho bude pinzeta trhat👿

majusik1304
4. jún 2024

Ty si rob so svojím telom čo chces, ale ty ideš siahať na telo svojho dieťaťa, a následky si budeš niesť do konca života.....v svojom svedomí. Je to vražda a bodka. Pravda sa nechce počuť. Neviem aké máš problémy, že sa takto rozhodujes, existujú rôzne centrá pomoci, napr. Alexis. Ak sa rozhodneš dať zabiť vlastné dieťa, nebudeš šťastnejšia a ani spokojnejšia.....držím palce v správnom rozhodnutí. Keď sa chce, riešenia sa vždy dajú nájsť, ale nie takéto radikálne ako zabíjanie....

autor
4. jún 2024

@majusik1304 cítiš sa lepšie?

lavender94
4. jún 2024

@ahhola dobre s teraz kvôli tomu, že ty máš na interupcie iné názor, ta žena v sekunde prekope svoj pohľad? Pre niekoho je potrat neprípustný, pre niekoho je to niečo, s čím v krajnej situacii nemá problém - teda to nevníma ako vraždu. Chápeš? To že teba to bude strašne mrzieť a nikdy by si to neurobila jej rozhodnutie nijak nezmení.

sisska96
4. jún 2024

@majusik1304 a na čo by mala porodiť to decko, keď nemá ani manžela, ani vážny vzťah. Na čo by skomplikovala život keď má možnost prerušiť tehotenstvo. Ani decko by nemalo šťastný život, ani mama. A možno v budúcnosti si nájde niekoho s kým si bude chcieť založiť rodinu. Len netreba trtkať hore dole s každým. A ďalšia vec, interrupcia môže mať veľa následkov, ale asi dostane poučenie aké sú riziká

kris_tin257
4. jún 2024

Dá sa to do 11+6, ako píšu vyššie od 12+0 ide o 13ty týždeň, treba si pozrieť súkromnú kliniku jedine kde ráno prídeš urobia vyšetrenia a poobede ideš domov, v štátnom zariadení to už nebudeš stíhať

simona92101
4. jún 2024

Bola som 2x cca v 10tt,ale kvoli MA-prestalo bit srdiecko...doma mam 3 zdrave deti,vsetky 3 tehotenstva bez komplikacii

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre