Intenzívne špiním a idú zo mňa kusy

mara455
21. okt 2020

Tak naposledy som mala menstruaciu v auguste a v septembri uz nic tak na konci som si robila test a visly 2 paličky ale uz od piatka som spinila hnedé a od nedele menzes ale dnes toje ontenzivne as velmy velke kusy idu zomna čo mam robit ? je to normalne ? dakujem za odpovede

veronikaszabova
21. okt 2020

@mara455 nie, nie je to normalne. Uz si mala byt davno na pohotovosti, moze ist o potrat.

mara455
autor
21. okt 2020

@veronikaszabova tak teras nwm co mam robit uz mi to trva 2 hod. mozem aj vykrvacat ?? :(

1katus1
21. okt 2020

Mala by si ísť na pohotovosť minimálne volaj . U svojho lekára si nebola keď ti vyšiel pozitívny test ?

mara455
autor
21. okt 2020

@1katus1 nie nebola som volala som ale sestrička povedala ze je ste skoro ist ..

mara455
autor
21. okt 2020

@1katus1 a kde mam volat ?

veronikaszabova
21. okt 2020

@mara455 ved a preco nejdes na pohotovost?

mara455
autor
21. okt 2020

@veronikaszabova tak mam 2 dety nemam ich kde nechat :(

veronikaszabova
21. okt 2020

@mara455 nemas muza? Mamu? Otca? Surodenca? Susedu? Kamaratku?

mara455
autor
21. okt 2020

@veronikaszabova mam tak mam ist ?

mara455
autor
21. okt 2020

@mara455 bojim saa

veronikaszabova
21. okt 2020

@mara455 tak bez. Snad nepotrebujes zvolenie zien na MK, aby si sla.

1katus1
21. okt 2020

@mara455 nájdi.si kontakt na najbližšiu pohotovosť odkiaľ si ? Kde máš najbližšie

cookie29
21. okt 2020

Nuž ťažko odpovedať bez konkretnejsich údajov. Ale ak mala menstruacia prísť koncom septembra tak predpokladám že si bola tak možno 5-6tt. Ak krvacanie pokračuje, tak mohlo ísť o biochemické tehotenstvo alebo sa jednoducho bábätko neudržalo. Podľa toho čo píšeš je veľmi pravdepodobne, že si o dieťatko prišla.
To že si nešla k doktorovi s pozitívnym testom je normálne, viac-menej načo aj tak by nebol nič videl, ešte to bolo príliš zavčasu.
Dávaj si pozor na krvacanie, ak máš veľké bolesti alebo krvacanie skutočne intenzívne pokračuje, ja by som na tu pohotovosť aspoň cinkla ak už nemôžeš ísť. Mám za sebou samocistenie po MA, síce v trosku vyššom štádiu. Raz to bolo ako silnejšia menstruacia a v pohode doma. Len kontrola potom. A raz to boli skutočne hemoragicke straty, kde som omdlievala a skoro skončila na transfuzkach. Takze pohotovosť.
Želám veľa síl

mima1
21. okt 2020

Mohlo ist naozaj o biochemicke tehotenstvo. Ja som mala dva krat. A jeden raz presne tak isto dost vela zrazenin. Ale treba aby to posudil lekar

leni1977
21. okt 2020

Už v piatok by som šla na pohotovosť.

rubinka
21. okt 2020

Už dávno si si mala volať záchranku

renka30
21. okt 2020

Volaj si zachranku, uz davno si mala ist, ked tak intenzivne krvacas. Tiez sa mi to stalo, zacalo mi to vecer a az rano som volala,a mi skoro vynadali, ze co som skor nevolala...

mara455
autor
21. okt 2020

Tak bola som od 4. 15 rana prijata na kyretaž tak uz to mam za sebou dakujem vsetkym krasne za rady velmy mi pomohly este ras dakujem velmy pekne 💕❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre