Chcela by som vediet ake mate skusenosti s pichanim si injekciina riedenie krvi v tehotenstve .Som na zaciatku tehotenstva ma za seba 3 potraty.Doktorka mi oredpisala tieto injekcie, ze si ich mam pichat do ruky.Na internete som citala,ze do brucha,tak sol teraz zmatena.Prosim,ktore maju skusenosti nech m napisu kde si ich ted pichali ci mali vedlajsiz ucinkya ci si ich pichali cele tehotenstvo.dakujem pekne
Ja si to pichám do stehna. Máš tri možnosti ruka, brucho a nohy. Vyskúšaj si všetky tri možnosti a sama uvidíš kde ti to bude vyhovovať. Neodporúčam čítať veci z netu ale priamo z letáku.
@meriembou ja som si pichala cele tehotenstvo clexan. Pichala som si v okolo pupka zo zaciatku, neskor do boku brucha a posledne dva mesiace som si pichala do ramena.
Ja som si pichala clexane, tiež mi bolo povedané že do brucha, ale mne to vadilo, tak som si pichala do ramena a neskôr do stehna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pichala som si celé tehotenstvo až do konca šestonedelia Fraxiparin 0,3 . Keďže je to asi 280 injekcii tak do ramená, brucha stehná, lýtka hoci kam podkožne. Keď sa zle pichne tak sa vytvorí modrinka a teda trvá kým sa vstrebe, tak preto som miesta menila. Niekedy po vpichu som mala v okolí začervenanie, ktoré do druhého dňa zmizlo. Inak som nejaké špeciálne reakcie nezaznamenala. Dá sa to prežiť, ale poslednej som sa nevedela dočkať 🙂.