Injekcie na riedenie krvi v tehotenstve

meriembou
20. nov 2018

Chcela by som vediet ake mate skusenosti s pichanim si injekciina riedenie krvi v tehotenstve .Som na zaciatku tehotenstva ma za seba 3 potraty.Doktorka mi oredpisala tieto injekcie, ze si ich mam pichat do ruky.Na internete som citala,ze do brucha,tak sol teraz zmatena.Prosim,ktore maju skusenosti nech m napisu kde si ich ted pichali ci mali vedlajsiz ucinkya ci si ich pichali cele tehotenstvo.dakujem pekne

myska9992
20. nov 2018

Pichala som si celé tehotenstvo až do konca šestonedelia Fraxiparin 0,3 . Keďže je to asi 280 injekcii tak do ramená, brucha stehná, lýtka hoci kam podkožne. Keď sa zle pichne tak sa vytvorí modrinka a teda trvá kým sa vstrebe, tak preto som miesta menila. Niekedy po vpichu som mala v okolí začervenanie, ktoré do druhého dňa zmizlo. Inak som nejaké špeciálne reakcie nezaznamenala. Dá sa to prežiť, ale poslednej som sa nevedela dočkať 🙂.

meriembou
autor
20. nov 2018

@myska9992 dakujem velmi pekne

ikonica
20. nov 2018

@meriembou fraxiparin, clexan sa zvycajne do brucha picha ale moze sa aj do ramena, pleca...

reni666
20. nov 2018

@meriembou ja si tiež od začiatku pichám flaxiparine do ramena a do stehna. Na hematologii mi doktorka výrazne povedala že v tehotenstve sa do brucha nepichá.

haluta
20. nov 2018

Ja si to pichám do stehna. Máš tri možnosti ruka, brucho a nohy. Vyskúšaj si všetky tri možnosti a sama uvidíš kde ti to bude vyhovovať. Neodporúčam čítať veci z netu ale priamo z letáku.

amarilka26
20. nov 2018

@meriembou ja som si pichala cele tehotenstvo clexan. Pichala som si v okolo pupka zo zaciatku, neskor do boku brucha a posledne dva mesiace som si pichala do ramena.

pininka
20. nov 2018

Ja som si pichala clexane, tiež mi bolo povedané že do brucha, ale mne to vadilo, tak som si pichala do ramena a neskôr do stehna

majka_es
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre