Ahojte. Som 20tt a chcem sa opýtať tých tehuliek ktoré pichaju injekcie clexane alebo fraxiparin či ešte stále si pichate do bruška alebo do iných častí tela? Ja picham clexane 6000 a stále do bruška. Idem na kontrolu na repro-imuno 7 septembra, tak sa chcem tam opýtať ze dokedy môžme do bruška keď už cítim pohyby ci to neškodí bábätku. Máte niektorá tiež taký pocit, alebo sa nemusím obávať?! Ďakujem 🙏 pekný večer 🥰
Pichala som do stehna.
Ja som začala v 34tt až do konca a stále len do brucha
21 tt do brucha inde my nevyhovuje
Ja som si obe tehotenstva pichala 9 mesiacov do brucha. Inde mi to nevyhovovalo
@weja07 pichala som do brucha kym sa dalo, ked mi to bolo neprijemne presla som na boky, ako mas pas nohaviciek, stehna mi hematologicka zakazala a ked uz sa nedalo inam pichal mi manzel do ramena 🙂 drobcovi sa isto nic nestane, pichas si to do tuku, ihla je kratka, cize je to na tebe
Mne to prislo do brucha uplne odveci, najprv do ramena a potom do stehna
Cele tehu do brucha... Do stehna som to nezvladala a manzel mi do ramena pichat nechcel, asi by odkvecol..
Kočky ďakujem Vám za Vaše odpovede 🙏🥰 tak kým sa bude dat budeme do bruška. Pekný večer 😘
@weja07 neskodi urcite ved ukazali ti urcite postup
Ja som si pichala dost dlho este aj po porode a fakt ze do brucha som to nedala 🙈 ramena, nohy na striedacku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@weja07 ahoj, švagriná si to neskôr pichala do ramena 🙂