Vcera ma hospitalizovali v nemocnici kvoli hroziacemu precasnemu porodu, pretoze moj lkar povedal ze namiesto cerv,skore ktore by som mala mat v hodnote 7 ho mam v hodnote 11 cize ze mam skrateny krcok,maku konzistenciu atd... A tvrdlo mi obcas bucho tak mi dali injekciu proti kontrakciam do zadku po ktorej sa mi ale neuveritelne upchali nosne dutiny alebo skor by som povedala napuchli mi a nemohla osm vobec ale voebc dychat cez nos chcem sa vlastne spytat z ci to mohlo byt zapricinene tou injekciou ( alergicka reakcia na nu) a ak nie ze cim dakuje. A ete by som chcela spytat ze ci neviete niektora ktora ste to podone zazila ze vas hospitalizovali koli predc. porodu ze do kedy si vas nechali v nemocnici lebo rada by som isla domov bolesti uz nemam ani nic . Dakujem
cervix skore je len do 10.....
alergicka reakcia na injekciu to moze byt, ale skor by som sa priklanala k suchemu vzduchu v izbe.
inac suhlasim s monkulou, pokial lekar povie, ze ti nic nehrozi,pusti ta domov, skus sa ho opytat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mňa kvôli predčasnému pôrodu hospitalizovali pri druhom tehotenstve presne v 36 tt+2, s tým že malú som mala už zostúpenu v pôrodných cestách, a mala som tam byť aspoň dva týždne, do toho 38 tt...
Prijali ma v piatok a v nedeľu som napriek úsiliu lekárov porodila, v 36tt+2
Ja si myslím, že Ťa tam zbytočne držať nebudú a keď na vizite povieš, že sa cítiš dobre a nič ťa nebolí, nález bude v poriadku, môžeš ísť domov...
Ale určite sa nasilu domov nepýtaj, lekári vedia (väčšinou), prečo si pacientky v nemocnici nechávajú..
držím palce