Infekcia v ústach v tehotenstve. Môže uškodiť bábätku?

dadak
21. dec 2006

Ahojte baby, chcem sa opytat, nemate niektora skusenosti s tym, ze ked ste bola tehotna, tak ste mali nahornom dasne infekciu. Vraj je to velmi nebezpecne. Aj take nieco male. ze to moze uskodit babetku. Je to pravda?

snemcurka
21. dec 2006

ahoj dadak.
ja som mala tiez infekciu v ustach ale nepocula som o tom, ze by to babu skodilo. Ja som si uvarila harmancekovy caj a to kloktala.

dadak
autor
21. dec 2006

Tak dik snemcurka...zvlastny nick...
ja len kvoli tomu, lebo ked som bola na lieceni s mojim malym , tak tam bola jedna pani, ktora hovorila, ze cele tehotenstvo mala v poriadku, len v 5 alebo 6 mesiaci mala infekciu v ustach a ze preto sa jej maly chlapcek narodil s jednou nohou kratsou. Preto sa pytam, ci to ma nejaky vplyv, ci to moze byt pravda...Pozeram, ze mame rovnaky termin porodu...Ja o dva dni skor...HIHI

andy9691
21. dec 2006

Neviem, o akú infekciu ide, klasické bývajú afty pri zníženej imunite, to sú červené fľaky v strede s bielym okom, dosť bolestivé. Na to je dobrá propolisová tinktúra a niečo, čím sa podporí imunita. Ale kratšie nohy z toho bábätká takmer naisto nemajú 😉 😉

miskaarasticek111
17. nov 2014

Ahojte baby takze ak sa mi vytvorila taka ako keby mala vyrazka s niecim bielym v ustach je to afta.Tak to sa nemusim bat ze to nejako skodi plodu?..dakujem krasne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre