Infekcia v pošve v tehotenstve

mija99
9. mar 2013

Asi pred mesiacom mi brali výter z pošvy a zistili,že mám nejaku infekciu v pošve,tak mi doktorka predpísala MACMIROR COMPLEX 500.Mali ste niektorá takyto problém,alebo užívala niektorá z vás tieto tabletky?Môže infekcia teraz ohroziť dieťatko?Za ako dlho vám zabrali tieto lieky ak ste ich brali.Ďakujem za odpovede.

grundia
9. mar 2013

Ja som tieto lieky tiez brala.Dali mi ich este v nemocnici,tam som ich uzivala 7dni a po prepusteni som ich mala este asi 5dni.Nemusis sa obavat,ta infekcia by babatku nemala nijako uskodit.Moja mala je zdrava,akurat ked sa narodila,mala zapal ociciek ale to mava vacsina deti ked sa prediera porod.cestami ;)

livocka21
9. mar 2013

ja som mala infekciu teraz, dobrala som antibiotika...zatial to neuskodilo...pokial viem v tvojom stadiu by uz infekcia nemala byt nebezpecna....drzim palce 🙂

typa
9. mar 2013

infekcia Ti moze sposobit makknutie krcka a predcasne otvaranie sa. Urcite ich ber,lebo by to.bolo zbytocne ohrozenie vas oboch. Ja som ich brala len 7 dni,tak mi bolo povedane v nemocke ze to staci.Ako rychlo zabrali Ti neviem povedat,lebo ja som tu infekciu nijak necitila.

zuzi0911
9. mar 2013

ja som uzivala take zlte vajcoveho tvaru,no neviem ako sa volaju.neboj sa tieto nalezy su caste a je to ok len to treba preliecit.no a mne ete museli 4 hodiny pred porodom podat do zili atb aby sa nenakazilo babanko bo to je uz vaznejsie,tak nviem co tam bol za bacil ale liecila som ho tymi tabletamy.

alami
9. mar 2013

@mija99 určite ich ber, ja som mala tiež niečo a malý hneď po narodení musel užívať ATB, aby nedostal infekciu na očká alebo do dých. ciest 😖

adela177
10. mar 2013

Kúp si vaginálne tabletky maldion, obnovujú "tam dole" laktobacily, aby si infekciu nedostala znova.

julls148
2. apr 2013

aj mne dnes mudr. predpísal Macmiror complex 500 kvôli infekcii. V škatuľke je 12 "vajíčiek", ale mne kázal užiť iba 6 a ďaľších 6 zatiaľ odložiť do chladničky. Vraj majú veľmi dobrý účinok, tak dúfam, že bude všetko ok 🙂

ninka83
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima135
3. apr 2013

Ja som ich akurat dobrala. Mala som ich na 15 dni. Zabrali mi asi az po 6-7 cipke🙂 Zajtra idem na kontrolu tak uvidime co nam povedie.

helka193
5. apr 2013

Ahojte mne včera na poradni zistil silnú kvasinkovú infekciu dal mi na noc gynazol, zobral kultiváciu, v utorok mám volať na výsledky či tam okrem kvasiniek je aj niečo iné, tak snad tam nebude ten hnusný zlatý stafylokok ☹ kvasiniek vybral hodne 😒 a ked som sa ho pýtala z čoho, tak povedal že to máva 33 % tehuliek, no ale upozornil ma na možný predčasný pôrod, lebo infekcia môže narušiť plodový obal a tak spustiť pôrod. Mali ste aj s niečim takýmto skúsenosť ?

lencika
20. apr 2013

aj ja som bola u lekara a tiez mam pocit, ked budem volat za vysledky tak mi povie takuto spravu, na vonkajsie pouzitie mam canesten gyn mast, ale tentokrat to bude asi aj nieco vnutorne

mia028
8. dec 2017

Ahojte prosím vás máte niektorá skúsenosť s Gynozol2% som v 29tt a bojím sa ci to neuškodí bábätku Dakujem za každú odpoved

lentehulka123
12. apr 2020

Ahojte moze malému ublížit MACMIROR COMPLEX 500.KED SEM 32TT

lennylennn
8. dec 2020

Ahojte čakám prvé bábätko a mám 5tyžnou a našly mi baktériu v pošve dali mi lieky ale ja sa bojim ich používať poraďte mi pls 😞

juliavolna
8. jún 2023

@helka193 ahoj a ako to dopadlo prosím

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre