Cítim sa úplne blbo. Som 32+2tt a doktorka mi dala tabletky na infekciu. Nieje to nič vážne ale citim sa ako špina. Nechápem prečo som ju dostala veď sa o seba starám. Mám nejaké vaginálne čipky na 6 dní a koniec Že to stačí. Môže infekcia ublížiť bábätku?
No tak ja som bola potom ,,spina" cele tehotenstvo....staci, ze zmenis prasok/ avivaz a si tam ... Zacalo byt teplo, takze staci, ze si das leginy a tiez si tam .. nema to nic spolocne s cistotou, praveze kolkokrat cim ju viac dodrzujes, tak ti neraz uskodia aj mydla 🙂 takze daj si vaginalne capiky ako Ti lekar nakazal a uzivaj si zbytok tehotenstva 😊
@babovka2321 neviem čo to je za infekcia doktorka mi k tomu nič nepovedala len to že nič vážne a čipky mám na 6 dní a ďalšiu poradňu až o 3 týždne. Sex ani nič mi nezakazala.
Ja som skoro celé tehotenstvo brala niečo, vkuse som mala aj zvýšené bielkoviny v moci a nakoniec ešte aj pozitívneho streptokoka v 36 týždni 🙈 nemá to nič spoločne s tým že by som bola spina alebo čo 😆
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ale prosim ta, aka spina. Aku infekciu mas? Aj kvasinkova je infekcia a nema so spinou nic spolocne. Staci zmena ph v posve. A tehotne zeny su nachylnejsie. Hlavne sa ukludni, preliec sa a nemaj hlupe myslienky.