Ahojte babulky som v 19 týždni tehotenstva a asi mam infekciu močových ciest už som ju raz mala a presne tieto neskutočne bolesti krížov ako aj vtedy a zase to mam neviem sa postaviť zo stoličky boli sme si sadnúť na kávu s kamarátkou a priateľ ma musel celu cestu ťahať domov to mi bola posledná neskutočne bolesti krížov to sú zajtra idem k obvodnému nech ma pošle na urológiu alebo niečo liečili ste sa na to v tehu je to ok ak to vyliecim neublíži to maličkej ?
Mne dala teraz ako kojim jednodnove atb, vypije sa to a musi sa meist hned na wc, cim dlhsie je to v mechuri tym lepsie. Pomohlo a hned som bola oki
Zystion sa to vola
Ak mas taketo bolesti, necakaj do rana, so zapalom mocovych treba ist co najskor k lekarovi, takze sup na pohotovost po atb. Mne sa stav zhorsil doslova z hodiny na hodinu, ze som az cikala krv.
Ahoj mám za sebou 2tehu a počas nich 5x zápal močových aj keď som robila všetko aby sa to neopakovalo,vždy ATB a deťom nič nieje , sú aj také čo môže tehotná vooooobec sa nemusíš báť,horšie ak to nepreliecis
A inak už si mala byť na pohotovosti keď ti je takto,v kľude ti to môže prejsť ku bábätku a vyvolať komplikacie
Urcite pohotovost. Mala som to v tehu 3x, 2x jednodnove atb.pomohlo hned. Tretikrat mesiac pred porodom som uz 4dni lezala v nemocnici na infuzke
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj su prasky blokurima, mozes to v tehotenstve je to na baze cukru manozy. Na som to brala zaberá rýchlo a je to bezpecne mala som to od gynekologa.