Ide o potrat?

nufinkanufka
2. dec 2016

Ahojte dievcata, prosim vas o radu... zacala som velmi silno krvacat s kusmi krvi...utekala som na pohotovost, kde sa na mna doktor ani nepozrel. Poslal ma domov s tym, ze ked prestanem krvacat, mam prist...este v ten den krvacanie ustupilo a zostalo len slabe spinenie na papieri po vycikani...ani do dnes sa mi krvacanie nezosilnilo, ale ani neprestalo ani ma brucho velmi nebolo, len ako pri ms...mala som vlozene dve embryjka. Dakujem za akukolvej radu.

sibalka21
2. dec 2016

@nufinkanufka Bohuzial, je dost pravdepodobne ze to bol potrat... Drzim palce aby to tak nebolo a aby sa babo udrzalo ❤

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

@sibalka21 tak trocha s tym ratam, len dufam v zazrak, ze snad tam boli dve a odislo len jedno, ale vobec neviem ako by to v takom pripade prebiehalo..myslim hcg atd...

majba
2. dec 2016

Divná pohotovosť. Mne pozrel aj napriek krvácaniu. A nechali si má v nemocnici. Neplatili má domov. Mohol to byť hematom. Nepíšeš ako dlho si tehotná. Ale kludovy režim, utrogestan treba tak či tak a ja by som isla znova na pohotovosť nech pozrie, či babo je v poriadku.

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

@majba prave preto mam tie pochybnosti...keby mi aspon injekciu na udrzanie pichol, ale vobec nic...☹

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

@majba
@majba bola som na vklade pred cca 3 tyzdnami...urcite pojdem k zenskej, uz nie na pohotovost...

majba
2. dec 2016

@nufinkanufka tak to si pomaly uz v 6tt. a nejaky progesteron na udrzanie nebberies? duphaston alebo utrogestan? lebo na pohootovosti ti mohli pichnut tak nieco proti krvacaniu ako kanavit alebo dicynone. doma si mozes nasatit este C vitamin, alebo ascorutin. to tiez pomaha proti krvacaniu. a na pohotovost by som sla, ved sa vymeni smena, bude iny lekar. lebo do pondelka k zenskej je sakra daleko. aby sa caz vikend nieco nezanedbalo..

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

@majba to mi prave teraz vrta hlavou, ze preco mi nic nepichol. Beriem progesteron... myslis ze by to mohol byt ten hematom? Myslis, ze by to neublizilo babatku? Uz premyslam nad vselicim, ci nemohlo odust len jedno a to druhe, ze sa drzi ako kliest...bolo by hcg nizsie kvoli tomu hematomu?

sono2
2. dec 2016

@nufinkanufka a kolko si po vklade? Urob si test ak bude čiarka je pravdepodobnosť že jedno ostalo, ak nie proste si dostala ms. Či si mala potvrdené tehu?

sono2
2. dec 2016

Je to hrozné viem, ale takto skoro je to hop alebo trop. Nemajú ti čo dať. Proste atď alebo. Ale šanca určite lega že jedno ostalo!

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

@sono2 po vklade som tak 3 tyzdne a tehu som mala potvrdene...test by ukazal // , urcite mam v tele pritomnost hcg, I ked mozno len zostatky

sono2
2. dec 2016

@nufinkanufka ťažko povedať. Hcg bolo koľko?

majba
2. dec 2016

@nufinkanufka nie hcg koli hematomu nizssie nie je. ale ak doteraz bolo vsetko OK, tak to krvacanie mohlo byt z hematomu. mne sa tak tiez robili. ak by jedno odislo podla mna asi by sa skor vstrebalo ako takto zakrvacalo. ja by som na tvojom mieste isla rano na pohotovost a chcela za kazdu cenu ultrazvuk, odber krvi na HCG a nieco na zastavenie krvacania. na hematoologii si bola? nemas problem so zrazanlivostou?
urcite by som necakala do pondelka. inak mne by to spat nedalo a ako sa poznam, na tu pohotovost by som asi isla este dnes znova. mozes povedat, ze mas bolesti, to ta musi vysetrit. mozno aj do ineho mesta. psychika je svina a mne by to nedalo.
a tazko povedat, ci by ublizil hematom, no ak je v blizkosti babatka tak moze ale ak je niekde dalej, tak nemusi. treba ultrazvuk

majba
2. dec 2016

@sono2 Hcg klesa pomaly ak je uz v 6tt tak test nepomoze. tu treba odber krvi a potom o dva dni znova, ci stupa tak ako ma. a ultrazvuk.

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

Dievcata velmi vam dakujem, myslim ze rano urcite skocit na tu pohotovost...

sono2
2. dec 2016

@majba ja som myslela že koľko bolo hcg pri zistení tehu či nebolo príliš nízke žeby tehu neprosperovalo. Jasné. Treba zistiť či stúpa ale 6tt vidno aspoň gestačný vak

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

Hodnotu hcg mi bohuzial nepovedali ☹ na druhy tyzden som mala ist na prvy ultrazvuk :'(

sono2
2. dec 2016

@nufinkanufka nie? Zaujímavé. Som tiež po ivf tehu ale po 10 dňoch po et krv hodnota 504 a presne 6+0 utz. Ďalej už u svojej doktorky.

majba
2. dec 2016

@nufinkanufka zajtra chod, budes vediet na com si. a nenechaj sa odbit. do pondelka je daleko, tak by si o tom len rozmyslala a trapila sa. a drzim palce, nech to dobre dopadne.

nufinkanufka
autor
2. dec 2016

@sono2 tak to mas dobre ze vies, mnelen povedali, ze ste tehotna o 3 tyzdne na ultrazvuk

sono2
2. dec 2016

@nufinkanufka tak drzim palce. Ale velakrat som čítala že sa jedno udržalo aj keď krvacanie. Aj hmatom mohol byť. Musí tam byť vak. Daj zajtra vedieť! Drzim palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre