Ide o mimomaternicové tehotenstvo ?

14. aug 2020

Ahojte prosím vás poraďte nechcem vedieť či som v tehu ani nič len tu ide už o vážnejší problém a fakt neviem kam napísať pred 2 dňami sme sa snažili o dieťatko samozrejme poznám cyklus viem že je to nemožné len som sa s tým nestretla ...ráno som začala mat bolesti v podbrušku ktoré mi vystreľujú raz do jednej strany raz do druhej mam hnedý a biely výtok cítim sa strašne slabá a hnačkujem mam ísť na pohotovosť bojím sa mimomaternicoveho tehotenstva neni mi dobre prosím rady čo robiť môže to byt to čo píšem ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makakova
14. aug 2020

Po dvoch dňoch? Vážne?

autor
14. aug 2020

@bambulienka25 áno viem viem ja sa lem pýtam či to je možné ...môže to byt aj ovuláciou ??

autor
14. aug 2020

@makakova ja sa lem pýtam nakoľko mam toto inak by som takýto príspevok nepísala vôbec samozrejme viem koľko to trvá mam dcérku

evamea
14. aug 2020
autor
14. aug 2020

@evamea prosím vás prestaňte ste strašne zle tu len som sa pýtala

taga
14. aug 2020

Tak ja neviem, mozno ak by to skutocne bolo mimomaternicove, tak moze byt tehotna dlhsie a mohla prebehnut ms minuly mesiac. Ale skor by som povedala, ze mas nejaku virozu, alebo nieco s travenim... ved ked ti bude horsie alebo dostanes vysoke teploty, skoc na pohotovost

makakova
14. aug 2020

Ovulácia určite, ak ju očakávas... Ovulka.vie byt hrozne bolestivá, v mojom prípade napríklad viac ako samotný menzes.. neboj mimomaternicové to nebudem na 110%

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evamea
14. aug 2020

Autorka: Nič zlé som ti nenapísala, len nie je možné, aby si po 2 od styku bola vôbec tehotná nie to ešte aby vedel niekto určiť, či to je mimomaternicove tehotenstvo.

sense
14. aug 2020

Áno môže to byť aj ovulácia, tehotenstvo nie

thoughtfulweirdo
14. aug 2020

Nie, dva dni po sexe na milión percent nebudeš mať príznaky mimomaternicového tehotenstva. Ak by si aj z toho styku otehotnela, 6-10 dni trvá uhniezdenie a ak sa uhniezdi vo vajcovode, trvá pár týždňov, kým narastie do veľkosti, kedy ti začne spôsobovať problémy. To je biológia hádam ešte zo základky. Takže nie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinkab
14. aug 2020

Kokos to vazne? Vies ako si prisla k prvej? Moze to byt ivu bolesti trvaju max 12hofin, biely vytok je zapal
...treba ist ku gynekologovi nie na pohotovost....tam ta vysmeju

sarita510
14. aug 2020

z vlastnej skusenosti a zo skusenosti svojej dobrej kamaratky som hned po oplodneni mala taketo problemy a horsie ...sama to nechapem ale ta kamaratka sa niekde docitala ze sa to stava ....ja si myslim ze si tehotna alebo teda ze sa to tam uhniezduje schvalne daj potom vediet ,inak ozaj baby co ti tu pisu no katastrofa

nanka3
14. aug 2020

podla mna to spinenie a bolesti bola ovulacia, nie tehitenstvo (ani mimo, ani vnutromaternicove)

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rachel36a
14. aug 2020

Dva dni po sexe este nie si tehotna, takze nemozes mat MMT...to moze nastat az cca 10 dni po oplodneni vajicka, ze nezostupi do maternice, ale vo vsjcovode, vajecniku a pod....problemy pri MMT nastavaju cca v 6 tt kedy zacne fazulka rast a nema kde...

zuzanka.zuzu
14. aug 2020

vieš vôbec čo je to mimomaternicové? lebo ja som zistila, že moja 16r neter si myslí, že to je tehotenstvo mimo maternice, ktoré sa neujalo a o chvíľku sa odmenštruuje... MMT je OBROVSKA bolesť, že by si nemala ani čas pridať otázku na koňa, ale už by si cupkala do nemocnice 🙄

noemikatka
14. aug 2020

@lucinkab to máš odkiaľ že biely vytok je zapal🤔🙉🤭😅

noemikatka
14. aug 2020

@lucinkab biely vytok mavam stále po ms riedky pred ms hustejsi kremovy autorka nikde nenapisala že ma zapachajúci hrudkovity vytok taky znamená zapal

noami12
14. aug 2020

Mimomaternicove určite nie nemusíš sa báť 😊 podľa mňa to je ovulácia, mne tak zvyklo robiť 😊 a podaktore baby dôležité si tu nevšímaj, si myslia že im patrí celá múdrosť sveta. Normálne si sa opýtala a čakala si aj normálne odpovede 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre